AÇIK Motor havuzunda su-çamur birikintisi

TrigerKayışı

Atakan
Düz Yol Gazcısı
26 Haz 2021
33
14
195
26
Sarıyer
Marka
Volkswagen
motor havuzu.jpeg



Selamlar. Hafiften çamurlu mıcır bir yola girmiştim baktım arabanın altına davlumbazlara falan hep çamur yapışmış. Self yıkamada vurdum 2 jeton tazikli suyu akıttım çamuru. Bir de ne göreyim motor havuzuna böyle çamur dolmuş... Bezle almak istesem alırım hatta az çok alabildim kolumu sokarak. Motor da ufak olduğu için alan geniş. Araç 1.0 polo. Korkmasam içeriyi temizlerim fakat bi kabloyu kayışı falan yerinden fark etmeden çıkartırım diye korkuyorum. Nedir arkadaşlar bunu halletmenin pratik bir yolu var mı?
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,034
7
51,368
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
bu motor temizleyici spreylerden alıp sıkarsınız, sonra da bi sopanın ucuna bezi bağlayıp erişemediğiniz yerleri o şekilde, eriştiğiniz yerleri de bezi elinizle tutarak yaparsınız. Kesinlikle direkt su vurmayın. Soketlere devrelere zarar verme ihtimaliniz, elle zarar verme ihtimalinizden çok daha yüksek.
 

S.Asil

Quadrifoglio Verde
Destekçi
Beta Programı
Stage 2
16 Eyl 2016
5,724
3
9,659
5,020
Adana
Marka
Alfa Romeo
Hortumu alın içeriye uzatın suyu açın alt tarafı muhafaza kirlenmiş bir şey olmaz :)
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım