Arkadaşlar kartal s 97 model araba var bi abi motorun sesi garip geliyor bi bakayım dedi yağ kapağını açtı ve dışarı yağ atmaya başladı direk kapattı bu motor bitmiş dedi sizce neden olabilir ben pek anlamam
Aynen çalışır durumdayken açtı direk kontagi kapatmami soylediMotoru stop ettirmeden mi yağ kapağını açtı?
Tebrikler yan salondan alınıyor...
Üfleme dedikleri mevzuyu anlamanın bi yolu bu çok ilginç bi durum değil aslında Kapak açılır kapağa peçete-kağıt tutulur eğer ufacık sıçramalar değil de büyük damlalar varsa durum vahim denirMotoru stop ettirmeden mi yağ kapağını açtı?
Tebrikler yan salondan alınıyor...
Aslında yağ kapağından bakılırsa doğrudan var demek yanlış oluyor diye biliyorum. Asıl anlaşılan yer yağ çubuğunu çekip çubuğun ordan bakmak üfleme olup olmadığına.Üfleme dedikleri mevzuyu anlamanın bi yolu bu çok ilginç bi durum değil aslında Kapak açılır kapağa peçete-kağıt tutulur eğer ufacık sıçramalar değil de büyük damlalar varsa durum vahim denir
Karıştırıyor olabilirim hangisi olduğunu ben kendim bakarken ikisini de yapmıştım. Ama haklısın kapağı açınca dönen parça yakın olduğu için sonuç yanıltıcı olabilirAslında yağ kapağından bakılırsa doğrudan var demek yanlış oluyor diye biliyorum. Asıl anlaşılan yer yağ çubuğunu çekip çubuğun ordan bakmak üfleme olup olmadığına.
Valla adamın üzerine sicrayacakti öyle atıyordu dışarıÜfleme dedikleri mevzuyu anlamanın bi yolu bu çok ilginç bi durum değil aslında Kapak açılır kapağa peçete-kağıt tutulur eğer ufacık sıçramalar değil de büyük damlalar varsa durum vahim denir
Aynen demek istediğim buydu zaten bazı durumlarda yanıltabiliyor.Karıştırıyor olabilirim hangisi olduğunu ben kendim bakarken ikisini de yapmıştım. Ama haklısın kapağı açınca dönen parça yakın olduğu için sonuç yanıltıcı olabilir
Ama durum bu dereceyse ilgili teşhisin konulmasında sıkıntı yokValla adamın üzerine sicrayacakti öyle atıyordu dışarı