HABER Motosiklete başlamak isteyenlere güzel haber

aytekakakca

Asfalt Kurutucu
9 Eyl 2016
1
1
545
İstanbul’daki motosiklet kullanıcıları ve motosiklete başlamayı düşünenler için güzel bir haberimiz var. Motoliz’in geçtiğimiz Cuma günü duyurduğu kampanyanın ilk iki günü oldukça ilgi gördü.

KASKI-ERKEN-ALDIRAN-İNDİRİMLER-300x300.png


Kampanya stoklarla sınırlı

Shoei, Revitt, LS2, Kappa, Givi, Prohel, TCX ve Scala Rider gibi bir çok kask, mont,eldiven, ayakkabı, intercom, motosiklet aksesuarı markasında %20 indirime ek olarak ikinci ürün için %30, üçüncü ürün için %40, dördüncü ürün için %50 indirim uygulanacağı duyuruldu.

kapak-fotoğafı-300x114.png


Kışlık ekipman alışverişini henüz yapmamış ve ekipman alışverişini yaz sezonuna bırakmak istemeyen motosiklet kullanıcıları için oldukça cazip görünen kampanyanın stoklarla sınırlı olduğu da belirtilen detaylar arasında.

Fırsattan faydalanmak isteyenler Motoliz’in Beşiktaş ve Kadıköy’deki mağazalarını ziyaret edebilirler. Kampanyanın online alışveriş mağazası www.motoliz.com ‘da geçerli olmaması şüphesiz ki İstanbul dışındaki motosiklet kullanıcılarını üzecektir.

TATLI-SU-MOTORCUSU-300x300.png


Kampanyalardan ve diğer fırsatlardan haberdar olabilmek için Motoliz’in sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Read the whole post here.
 
  • Beğeni
Tepkiler: DuzboruDownpipe

ErdalAkyil

Taklacı Güvercin
23 Eki 2017
7
4
295
istanbul trafiğinde tehlikeli iş. başka şehirde belki kullanırsın adana'da falan da istanbul'da sıkıntı. sen dikkatli kullansan bile başkaları seni dikkate almadan sürünce... (insanları motordan soğutma suçu diye bir şey yok di mi :D :D :D)
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım