KAPALI Motul Yağ Ankara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ShadoWalkn

Panpa
27 Eyl 2016
1,423
2,430
2,570
İstanbul
Ankara'da Motul'ün distribütörü var, Tuğsan Madeni Yağlar diye bir firma.

Almak istediğim yağ Motul X-Max 0w 40. İnternet sitesinde 1 LT CAN, 5 LT CAN, 20 LT JERRICAN, 60 LT DRUM ve BULK olarak satıldığı yazıyor. Üstelik Motul'ün web sitesi 1 ay önce yenilendi.

Bu Tuğsan'ı aradım, elimde 4 LT olarak var diyor. Hadi 4 LT olarak aldım 4.5 LT'ye ihtiyacım var 1 LT'lik olanından alayım dedim, o da "yok 2 tane 4 LT alacaksınız mecbur dedi. Türkiye'de 5 LT olarak satılmıyor" dedi.

Şimdi ayaküstü beni salak yerine mi koyuyorlar yoksa hakikaten bu iş böyle mi bilemedim. Motul'e e-mail attım, ipleyen yok geri dönüşü olmadı.

Ankara'da orjinal Motul yağ satan bir yer var mıdır acaba bildiğiniz? Birde sahte olanları varmış bunların, allahtan internette sahte ve orjinal olanların gotolarıve detayları var da onlara baktım, herhalde kazık yemeyiz. Kazık yemeyi geçtim arabaya zararı olmasın önemli olan o.
 

yaso

TORNACI
8 Eyl 2016
3,204
11,547
5,320
Antalya
Marka
Ford
@AlkanExclusive yagcarsisi.com a bakın hocam yağ toptancısı bir site. Motulun 75w80 motylgear şanzıman yağının 1 litreliğini en uygun fiyata burada bulabildim. Daha doğrusu litreliğini sadece burada bulabildim :D ve 2 hafta önce üretilmiş yağlardı geldiğinde çok şaşırmıştım
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche ve At
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım