Sosyal medyanın kölesi olmuş insanlar beğeni ve takipçi ile egolarını şişiriyorlar böyle yazarak daha fazla kişiyi çekiyorlar işteYazık gecmis olsun fren yerine gaza basmış falan deniyor 2 yaralı varmış da şu instagram paylaşımı ne kadar komik ya like ve takipci kasmak icin yazmadığı şey kalmamış ne değişik insan tipi
Açıklamaya da komik bir şeymiş gibi gülücük doldurmuş. Şahsen hiç gülmedim, aksine ciddi üzüldüm.Yazık gecmis olsun fren yerine gaza basmış falan deniyor 2 yaralı varmış da şu instagram paylaşımı ne kadar komik ya like ve takipci kasmak icin yazmadığı şey kalmamış ne değişik insan tipi
Açıklamaya da komik bir şeymiş gibi gülücük doldurmuş. Şahsen hiç gülmedim, aksine ciddi üzüldüm.
Rezillik ya vallahi insan utanır şunları yazarken nedir bu like sevdası insanlardaki anlamam bi türlüSosyal medyanın kölesi olmuş insanlar beğeni ve takipçi ile egolarını şişiriyorlar böyle yazarak daha fazla kişiyi çekiyorlar işte
Ben böyle tiplere artık yorum dahi yapamıyorum, onların yerine utanmaktan da yoruldum. Allah bildiği gibi yapsın inşaallah.Rezillik ya vallahi insan utanır şunları yazarken nedir bu like sevdası insanlardaki anlamam bi türlü
Herkes haraççı tuv diye bahsettiginden yerin adını haraççı zannetmistim .Bunu Facebook da gördüm. Haraçcı gibi tabirler kullanıp Tüv hakkında saçma sapan yazmışlar. Bence işini gerçekten kuralına göre yapan ve taviz vermeyen en ciddi ve disiplinli kurumlardan biri.
Allah kolaylık versin, randevular falan hep birbirine girmiştir zor iş.
Hocam onlar arac surmuyorlarki belki totalde 10 adim belki hadi olsun 15 adim ileri gidiyorlar o kadar bunuda yapamiyorlarsa vay hallerineBen nasıl becerebildiklerini de merak ediyorum gerçi orada çalışanların düzgün araba sürdüklerini görmedim
Hocam onlar arac surmuyorlarki belki totalde 10 adim belki hadi olsun 15 adim ileri gidiyorlar o kadar bunuda yapamiyorlarsa vay hallerine
Ya varya zaten arabayada yaklastirmiyorlar ben bu yuzden valelerede veremiyorum ha gene kazadan kacamiyorum ama en azindan ben yapayim baskasi degilAracı teslim ederken sürücünün yaptığı söyleniyor yanlışlıkla fren yerine gaza basmış.
ya ben dövüyodum bi kere dangalak el freni ile durdurdu arabayı babanın arabası mı lan dedimHocam onlar arac surmuyorlarki belki totalde 10 adim belki hadi olsun 15 adim ileri gidiyorlar o kadar bunuda yapamiyorlarsa vay hallerine
öhöm öhöm şöförü gonderdınız demek ya sey tabı bende mmm gonderecektımde kendım gıdıyorum seyden ısteya ben dövüyodum bi kere dangalak el freni ile durdurdu arabayı babanın arabası mı lan dedim
Bu sene şöförü gönderdim adamlarla kavga etmemek için.
Ya bizim şirketin şöförü araba 50bin ediyo zaten ne şöförü yoksaöhöm öhöm şöförü gonderdınız demek ya sey tabı bende mmm gonderecektımde kendım gıdıyorum seyden ıste
olabılır canım nolcak takıldım sadeceYa bizim şirketin şöförü araba 50bin ediyo zaten ne şöförü yoksa
S albilirsem bir gün şöför tutarım amaolabılır canım nolcak takıldım sadeceallah daha cok versın herkese o ısın esprısı ıdı olsa nolur olmasa nolur
![]()
ben gelırım yahu zahmet etmeyınS albilirsem bir gün şöför tutarım ama![]()