Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Porsche Taycan, elektrikli otomobiller kategorisinde Nürburgring’deki yeni rekorun sahibi oldu.
Porsche Taycan Turbo S modeli, Nürburgring’de yeni bir rekora imza attı. Porsche geliştirme pilotu Lars Kern, Taycan Turbo S ile bir turu sadece 7 dakika 33 saniyede tamamlayarak Nürburgring Nordschleife pistindeki seri üretim elektrikli otomobille en iyi tur zamanına imza attı.
Güvenlik kafesi ve özel yarış koltukları haricinde tamamen standart üretime uygun ve seri üretim ile aynı ağırlığa sahip modelde, yeni performans kiti ve Porsche Dinamik Şasi Kontrolü (PDCC) yer alıyor. Almanya’nın Eifel bölgesindeki 20,8 kilometrelik pistte yeni rekor tur zamanı, noter tarafından onaylanırken, TÜV Rheinland yetkilisi de rekor kıran otomobilin standart üretim bir model olduğunu onayladı.
21 inç RS-Spyder tasarım jantların yanısıra, artık Taycan modeller için de sunulan ve bileşimi yarış lastiklerinin bileşimine benzeyen Pirelli P Zero Corsa spor lastiklerin yer aldığı performans...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım