Abim sen Elm327 mi kullanıyordun?Çinden aliexspress ile alan bir arkadaşım var. Arabasının tüm teknik özeliklerini sistemden açmıştı. Çok pahalı değildi. 25 30 tl ye aldı. Her arabanın farklı oluyor. FCA grubun ayrı, PSA ayrı almak zorunda kaldı. Onlarla almanyada araç tamir ediyor şimdi.
Ben sadece parametreleri okumak ve arıza tespiti için istiyorum. Servis seviyesinde olması için Vw aracımda vag-com kablosu ve yazılımı almam gerekiyor ki orijinal olduğu zaman fiyatı yüzlerce dolar.Şimdi tarayıcıdan kastın hangisi, onu sen bir de, karışıklık olmasın.
Mesela elm327 var bende ama, birde servislerin kullandığı zımbırtı var. bendeki ile sadece bilgi alınabiliyor.
20tl ye aldım bende gittigidiyordan aldım. Bendekide sorunlu. arada bir takılıyor. çalışmıyor.Elm 327'yi hangi siteden aldın abi ben bi tane aldım çakmaymış gittigidiyordan iade ettim
Peki ya ben ben?? Elm327 alsam kurtarır mı??
1 Serisine uygun mudur okuma alır mı yani?Nasik yani.
1 Serisine uygun mudur okuma alır mı yani?
Elm 327 bir stnadart mıdır ama onu merak ettim![]()
Cihazda sıkıntı olabilir. Çünkü çoğu ürün yazılım ve donanım olarak aşağı yukarı aynı (Made In ChinaGg.dan 25 liraya mavi olanlardan bitane aldım 2010 clio, 2013 fiesta, 2009 astra, 2001 Corsa da denedim. Hepsinde telefondan torque programıyla obd adaptorune bluetoothtan bağlandım. Ama sadece clioda sadece bir kere arabanin ecu suna baglanabildim. İkinci bi kez yapamadım. Birçok programda denedim olmadı. Sebebi ne olabilir acaba var mı bundan anlayan?
Ben arabamda daha önce siyah renkli, üstünde mavi açma kapama tuşu olan bir modeli denemiştim. Arkadaşımındı. O da sorunsuz çalışmıştı. Muhtemelen kırmızı da alsanız sağlam çıkma ihtimali aynıdırProtokolde takılıyorum. Adaptöre bağlandığıma göre bağlantıda benden kaynaklı bir hata yoktur sanırım. Bunu iade edip siyahlardan alayım ben de ozaman.