KAPALI octavia mı elantra mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brs35

Asfalt Kurutucu
8 Eyl 2016
2
0
535
merhabalar sıfır araba almayı düşünüyorum fakat octavia ve yeni elantra arasında kaldım octaviada style paket + sunroof opsiyonu elantra ise elite plus+ sunroof (yakın tarihte showroomlara gelicek). yardımcı olursanız sevinirim :)
 

Porsche

GALERİCİ
8 Eyl 2016
11,127
23,291
6,520
İstanbul
Marka
Zirai Traktör
Octavia bence fersah fersah daha iyi genel olarak. Bir kere siz o segmnet bir araba alıyorsanız kullanışlı olmalı ki octavia baya kullanışlı. Malzeme kalitesi olarak Octavia daha iyi. Yol tutuş olarakda iki arabada insan olana yeter.
 
  • Beğeni
Tepkiler: brs35

hasannpolat

Asfalt Kurutucu
9 Eyl 2016
6
2
595
Dizel otomatik alınacaksa DSG kalitesini kanıtlamış bir ünite ve octavia iç hacim ve malzeme kalitesi olarak bir adım önde gibi ama elantranın daha güncel olması ve tam otomatik şanzımandan yarı otomatik 7 ileriye geçmesi elantrayı daha tercih edilebilir kılıyor sanki ve arkadaşların bahsettiği gibi yeni nesil araçlarda elektronik donanımların fazlalığından dolayı garanti önemli bi etken oluyor araç alırken bu yüzden elantra daha mantıklı bence
 
  • Beğeni
Tepkiler: yaso ve karyel

sametatsoy

Asfalt Kurutucu
10 Eyl 2016
5
2
595
kesinlikle octavia tavsiye ederim bende 1.2 motor benzinli var fiyat olarak da çok iyi ve kesinlikle 1.2 olmasını düşünme bile hiç pişman etmiyoru çok seri gerçekten
 

mehmethakantarhan

Profesör
11 Eyl 2016
652
1,139
2,270
Kesinlikle octavia hic tereddut etme bile.
Elentrada;bagaj sadece iceriden aciliyo.bayide yakindan inceledim.hyundai markasinin en tutulur yani donanimiydi.en baz pakette bile yagdirirdi.ama elentra ile donanimdan nasil kacarim ,nerden kisarim hesabini cok fazla yapmis.kararan ayna bile yoktu alt paketlerde.
 

efaykac

Profesör
24 Eyl 2016
102
80
1,035
İstanbul
donanım farkından dolayı elantra diyorum. hyundai aracına sahip çıkan bir marka bunu da 7 yıllık garantisinden anlayabilirsiniz. elite donanım adına göre kötüydü ama elite plusta eksikler giderilmiş, yeni hyundailer çok iddialı denemeye değer diye düşünüyorum.
 
  • Beğeni
Tepkiler: yaso
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım