Dizel derseniz 308 classic edition a bir bakın Allure ün üzerinr birkaç opsiyona sahip ve 70k ₺Kesin manuel ve full olacak.
Hangisini tavsiye edersiniz ?
Dailymotionda oyoparkın testi var . beğenmemişbeyler bu üç araç arasında kaldım yarın yada ertesi gün aracı sipariş edeceğim fakat karar veremiyorum sizce hangisi lütfen yardımcı olun
Otopark octaviayı hiç beğenmemişti yazısını okudunuzmu?Kesin manuel ve full olacak.
Hangisini tavsiye edersiniz ?
Dailymotionda oyoparkın testi var . beğenmemiş
Otopark octaviayı hiç beğenmemişti yazısını okudunuzmu?
Benim icin en onemli şey izolasyon. Burda benim sıralamam leon 308 octOtopark testine konu olan araca özgü bazı problemler olabileceği, durumun aslında o kadar kötü olmadığı, yeni partilerde iyileştirmeler olduğuna dair yorumlar okumuştum Skoda forumunda..Octavia ile bende kısa bir test sürüşü yaptım... şansıma yol düzgündü, pek bir problem görmedim.. zaten araçta görülen sadece iki, ama önemli problem vardı .. biri izolasyon, diğeride yanlış hatırlamıyorsam yol tutuş idi.. yol tutuş zaten octavia tarzı bir arabada ne kadar beklenmeli bilmiyoruz demişlerdi...ESP neticede sorunların çok büyük bir kısmını düzeltiyordu.... aracın geri kalan kısmına ise bayılmışlardı...
Merkezden ucuza geliyor, net fiyatı düşük yani.bugün peugeot bayiisine gittim 308 classic edition plus cam tavanlı 1.6 dizel 115hp manuel beyaz rengi vardı 72k₺
fiyat çektiler şuanki piyasa için çok çok iyi bir fiyat bu dolulukta satış elemanı bu classic edition modellerinin ispanyadan geldiğini ve stok fazlası oldukları için allure göre daha ucuz olduğunu söyledi, içimde bi kuşku oldu neden 20k₺ fark ediyorki donanım aynı motor aynı fakat 90k₺ satmak varken neden 70k₺ veriyorlarki sizcede mantıksız değil mi ?
Ayrica peugeot türkiye yıl sonu icin adet yapmak da istiyor olabilir e karlilik hedefleri de tutuyorsa normal. Bence de 308 bu arada. Fiyat donanım falan efsane. Alacak olsam düşünmez alırdım 308 i. Octavia ve Leon zaten yeni makyajlandı bu da almamak icin bir etken onları.Merkezden ucuza geliyor, net fiyatı düşük yani.
Bende cezayir pazarına ithal edilen araçlar oldugunu fakat istedikleri kadar satamayınca geri iade alınan araçlar olduğunu ve iade alınan aracları turkiye pazarina vermisler diye duydum.bizde ilk classic edition plus alcaktık başta bize anlattıkları hikayeleri farklıydı ama sözde pakistan da üretilmiş bu araçlar başka bir ülkeye gönderilcekken alıcak ülke vazgeçmiş bizim türklerde biz ucuza satarız diye almışlar gibi bir hikaye anlatmışlardı motorlarında farklılık var classic edition haricindeki araçların motorları bluehdi iken classicdeki motor ehdi ama yani bu fiyata bu dolulukta bir c sınıfı araç imkanı yok bulamazsınız.
2'si de değil, ülkemizin emisyon yasaları olmadığı için ellerinde kalan Euro 5 motorları buraya satıyorlar.Yani beyler alinir mi bu classic edition plus gercekten hevesim kacmaya basladi biri ispanya demis bir pakistan digeri cezayir cozemedim ben