Mazdayla alakalı mx5 hariç fikrim yok ama civic e yakınım suanhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...-2017-hb-182-hp-4500km-acilll-582969851/detay
Şanzıman, yer yer malzeme kalitesi ve multimedia ekrani harix bence mükemmel bi araç yol tutuşu gayet zevkli.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...chback-37000-km-lansman-rengi-582594904/detay
Öyle çok uçup kaçmaz ama hem kaliteli hem de çok iyi bir yol tutuş konfor dengesine sahip.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sifir-kokusu-ustunde-578723974/detay
Değişik bir alternatif olsun.
Aynen öyle dediğiniz gibi bir deneyeyip şanzımanı ona gore karar vereceğim eğer şanzıman çok üzmese sorun yok çünkü onun dışında dizaynı olsun yıl tutuşu olsun çok iyi bir aracBir aile dostumuz CVT şanzımanlı RS aldığında çok yadırgamıştım.İçine binip biraz gazladıktan sonra CVT'nin geldiği noktayı görmem uzun sürmedi.Arabadan anlamayan yada az bilgiye sahip olan birine çift kavrama diye yutturmak işten bile değil,gerek hız gerek sarsıntı olarak.Sarsıntı yazıyorum ama değerlendirme sözcüğü olarak, şanzıman sarsıntı ne bilmiyor Konfor ve yol tutuş dengesi güzel bir otomobil hardcore gazladıktan sonra şehiriçindeki çukurlardan geçişine hayran kalmıştım. Dış görünüşü hakkında bahsetmeme gerek yok sanırım C hatchback sınıfta daha ateşli görünen ve daha gence yönelik duran başka bir araba yok bence tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. İlla otomatik olmalı diyorsanız Civic RS hb biçilmiş kaftan.Bu bütçeyle alınabilecek en mantıklı araçlardan bence.Bir test sürüşü yapıp sürmenizi tavsiye ederim.
Bahsettiğiniz arabayı deneme şansı buldum ve kafam tavana değdi bide arkadaslarla falan rahat edemeyeceğiz gibi görünüyor ben arkaya çektiğim anda arkasının limiti 150 ye düşüyor maalesef
Yıl sonu çok limitli getireceklerdi fakat şu ekonomide gelir mi bilinmez. Bence gidip bi Mazda 3 test edin.Bu arada civic hb e manuel gelecek mi arkadaşlar?
Mazda 3 arkadaşımda var onu test edicem yakın zamandaYıl sonu çok limitli getireceklerdi fakat şu ekonomide gelir mi bilinmez. Bence gidip bi Mazda 3 test edin.
Arkama otursun derken rahat olsun yani sportif olup da ergonomi den çok ödün vermek istemem doğrusu.Piste girip akşam arkadaşlarla gezmek gibi meselaValla arkama biri oturabilsin dersen B sgmentini direk ele, c de seçenekler sınırlı, d segmenti hepsi olur. C de civic hb öneririm arkana biri otursun istersen, ben şanzımanını beğeniyorum, ön yargılı olma, git dene. Bu zamana kadar manueli gelmediyse daha da gelmez.
Arkama otursun derken rahat olsun yani sportif olup da ergonomi den çok ödün vermek istemem doğrusu.Piste girip akşam arkadaşlarla gezmek gibi mesela
Oda mantıklıymışYav bu yaşta bu mu düşünülür, millet binecek beni oraya götür buraya getir diyecek, diyememeleri için her zaman küçük araba iyidir
Ya kanka biliyosun benim araba 2 kapı. Pek rahat olmuyor, senin için diyorum bak yanlış anlama hesabı [emoji23]Yav bu yaşta bu mu düşünülür, millet binecek beni oraya götür buraya getir diyecek, diyememeleri için her zaman küçük araba iyidir
Abi 1.90 adam tavan kapalı sığar mı mx5'e?Al mx5'ini bak yoluna
Mümkün değil tavan kapanmaz Adam 1.90'ım diyor.Al mx5'ini bak yoluna
Ya kanka biliyosun benim araba 2 kapı. Pek rahat olmuyor, senin için diyorum bak yanlış anlama hesabı [emoji23]
Aynen öyle valla bitane arkadaşta golf tdi var sürekli o götürüyo beniHayat tek kapıda baba, 5 kapıya geçtiğimden beri dolmuş oldum, ooohhh bide dizelsen, full senin arabanla gezilir