Cıncık ne
polonyaya gel anlarsin kislik lastik niye varKis lastigi alanlari ciddi ciddi anlamiyorumkis lastigi alinca her turlu yere girer cikar durumu da anlasilmamali. Arabayi karda kista tehlikeye atmak var yolda kalmak var vs vs verirsin taksine 3 5 kafan rahat olur ya. 8 senedir 4 mevsim kullaniyorum cidden anlamiyorum ya
![]()
4S zaten direkt üst seviye bir perf. lastiği. Hasta olmamak elde değil. Yalnız daha önce Ts 860 deneyimin yoksa onu da beğenebileceğini düşünüyorum. Kış lastiği olmasına rağmen bazı yaz lastiklerinden bile iyi.PS 4S i boynuma dolayıp resim atcam burayalastikçi resimlerini attı, nefesim kesildi.
Kcdlfkflf ikimizde de eskiden ts850 vardı, kesinlikle aynı fikirdeyim4S zaten direkt üst seviye bir perf. lastiği. Hasta olmamak elde değil. Yalnız daha önce Ts 860 deneyimin yoksa onu da beğenebileceğini düşünüyorum. Kış lastiği olmasına rağmen bazı yaz lastiklerinden bile iyi.
Abi 4 mevsim lastik alicak bu kardeşine yardımcı olmak ister misinKis lastigi alanlari ciddi ciddi anlamiyorumkis lastigi alinca her turlu yere girer cikar durumu da anlasilmamali. Arabayi karda kista tehlikeye atmak var yolda kalmak var vs vs verirsin taksine 3 5 kafan rahat olur ya. 8 senedir 4 mevsim kullaniyorum cidden anlamiyorum ya
![]()
15 inch altina yardimci olamamAbi 4 mevsim lastik alicak bu kardeşine yardımcı olmak ister misin![]()
195 50 15 abi. Taunusa Lazım15 inch altina yardimci olamamprof olarak bu olcude kaldim simdi 17 lige gectim
![]()