KAPALI Opel Astra satılıp ne alınmalı?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Esco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Esco

Davidphomi
Elit Apaçi
200
39
Marka
Suzuki
Arkadaşlar 1.3 dizel sport paket 2013 model astramı satmayı düşünüyorum. Araçı hasarlı alıp yaptırmıştık çok büyük bi hasar değildi zaten 65-70 arasına satarım gibime geliyor.Yakıt benim için önemli ancak artık benzin/lpg'li araç kullanmak istiyorum benzinli araç bi kere kullandım çok keyif aldım dizel istemiyorum.
Genç kesime hitap edicek yakışıklı bu fiyat civarların da benzinli lpgli araç var mı önerebileceğiniz? bmw falan var çok güzel kasalar ama pederi ikna edemem parçası çok pahalı diye malesef.
 
Ben denizlili biri olarak ve lancer sahibi olarak yazayım, o araç dünyanın en sağlam şanzımanına sahip o halde eski sahibi şanzımanı bozmayı başarmış. Bozulması imkansıza yakın 4 ileri tork konvertörlü bir şanzıman, şu zamana kadar o şanzımanın bozulduğunu duymadım. Adam nasıl başarmışsa bozmuş. O şanzıman tamir edilmiş.

Bu aracın en fazla edeceği 45tir. Arabada modifiye namına hiçbir şey yok... Sadece ön far ve stopları değiştirmiş o kadar. Tampon ekleri ve spoiler çok uyguna internette bulunuyor.

4ileri olduğu için çekişi zayıftır, lancer alacaksan 1.6lt 2011 üzeri manuel olanı al. LPG ile de üzmez, uzun yolda 7lt lpg, şehiriçinde 9lt lpg yakar. yani 23-30kr arası yakıtı var. Keza benim kullandığım lancer da öyle. uzun dönem lpg ortalamam 7.5-8lt civarında, 25-27kr civarında bir ortalamam var. Kronik bir sorunu yok. Donanım invite pakette idare eder(far yağmur sensörü, esp, asc vs. 9airbag gibi iş görecek donanımlar var)

50-53bin TL civarına alacağın temiz bir manuel 1.6 lancer seni mutlu edebilir. cebine de 15-20bin TL para kalmış olur.

Lancerla ilgili bir sorun varsa cevaplarım ama bu aracı alma. Az çok mimli bir araç sahibinden ötürü. Ayrıca galeri takasında hep müşteri mağdur olur... Kendi aracını sat öyle bir araç bak derim.

Yakıtın çok iyiymiş şaşırdım, 10 litre altı lpg yakan Bi araba sahibi olamadım denizlideyim ben de 😁