Katılıyorum. Bencede en düzgünü rapid.B segmenti sedan lar arasında düzgün olan tek araba skoda rapid bence. Adamlar b segmentine uygun yapmış. Diğerleri çok çok kalitesiz. Bu segmenti gibi değil diğer sedan lar. Bakalım corsa nasıl olacak ben pek ümitli değilim ama
Sizde opel servisleriyle ve opel arabalarınızla çok sıkıntı yaşadınız mı?Corsa görev arabasıdır , iki tane corsamız var 1.3 ve 1.7 olmak üzere , al mazotunu koy git , otomatik cam falan bekleme ha dersenki param var fulünü alıcam bi nebze tatmin eder ama yinede arabanın özü iş yapmak
şuan 79 yaşındaki dedem 97 model corsa swing kullanıyor ve ne zaman değiştirelim desek ben memnunum diyor biz de 2004-2014 arası vectra c şimdi de insignia kullanıyoruz hiç bir zaman servisle bir sıkıntı yaşamadık.Sizde opel servisleriyle ve opel arabalarınızla çok sıkıntı yaşadınız mı?
Şansşuan 79 yaşındaki dedem 97 model corsa swing kullanıyor ve ne zaman değiştirelim desek ben memnunum diyor biz de 2004-2014 arası vectra c şimdi de insignia kullanıyoruz hiç bir zaman servisle bir sıkıntı yaşamadık.
Hocam çok duydumda 9 senedir opel kullanıyoruz hiç sıkıntımız olmadı, ailemizdede kullananlar var onlarda bi sıkıntı yaşamadı. Bunlar şans her türlü markada oluyor.Sizde opel servisleriyle ve opel arabalarınızla çok sıkıntı yaşadınız mı?
Sizde opel servisleriyle ve opel arabalarınızla çok sıkıntı yaşadınız mı?
şuan 79 yaşındaki dedem 97 model corsa swing kullanıyor ve ne zaman değiştirelim desek ben memnunum diyor biz de 2004-2014 arası vectra c şimdi de insignia kullanıyoruz hiç bir zaman servisle bir sıkıntı yaşamadık.
Hocam çok duydumda 9 senedir opel kullanıyoruz hiç sıkıntımız olmadı, ailemizdede kullananlar var onlarda bi sıkıntı yaşamadı. Bunlar şans her türlü markada oluyor.
Bizde almayı düşünüyoruz fakat bu aralar opelin alt yapı kalitesi ve servis hizmetleri hakkında bir çok olumsuz yorum okudum. Buda benim aklımı karıştırdı. "2000km de baskı balata değiştirdim" " sıfır aldığım insignianin 8 ay sonra motoru bozuldu ve yenisi ile değiştirdim" gibi ciddi yorumlar okudum maalesef.Ben bakımın içim hiç bi zaman servise gitmedim hep sanayideydim oyüzden bi sorun yaşamadım ve ufak bakımlarını genelde ben yapıyorum ufak bakımdan kasıt yağ ve filtre değişimleri fren balatası falan
Bizde almayı düşünüyoruz fakat bu aralar opelin alt yapı kalitesi ve servis hizmetleri hakkında bir çok olumsuz yorum okudum. Buda benim aklımı karıştırdı. "2000km de baskı balata değiştirdim" " sıfır aldığım insignianin 8 ay sonra motoru bozuldu ve yenisi ile değiştirdim" gibi ciddi yorumlar okudum maalesef.