Opel corsa sedan'mı geliyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B segmenti sedan lar arasında düzgün olan tek araba skoda rapid bence. Adamlar b segmentine uygun yapmış. Diğerleri çok çok kalitesiz. Bu segmenti gibi değil diğer sedan lar. Bakalım corsa nasıl olacak ben pek ümitli değilim ama

Corsa görev arabasıdır , iki tane corsamız var 1.3 ve 1.7 olmak üzere , al mazotunu koy git , otomatik cam falan bekleme ha dersenki param var fulünü alıcam bi nebze tatmin eder ama yinede arabanın özü iş yapmak

Corsa d nin traversi yarım travers ve şasisi çok kötü bi şasi değil iyi yol tutuşu var diyebilirim limiti ortalamanın üstünde ama limitten sonra çok saçmalıyo

B segmenti sedan lar arasında düzgün olan tek araba skoda rapid bence. Adamlar b segmentine uygun yapmış. Diğerleri çok çok kalitesiz. Bu segmenti gibi değil diğer sedan lar. Bakalım corsa nasıl olacak ben pek ümitli değilim ama
Katılıyorum. Bencede en düzgünü rapid.

Sizde opel servisleriyle ve opel arabalarınızla çok sıkıntı yaşadınız mı?

Ben bakımın içim hiç bi zaman servise gitmedim hep sanayideydim oyüzden bi sorun yaşamadım ve ufak bakımlarını genelde ben yapıyorum ufak bakımdan kasıt yağ ve filtre değişimleri fren balatası falan

1.7yi motor kırıkken alıp topladım oyüzden daha ondanda sorun yaşamadım sıfır motor sıfır şanzıman ha bi kere marş motoru bozuldu oda artık eski araba yani

şuan 79 yaşındaki dedem 97 model corsa swing kullanıyor ve ne zaman değiştirelim desek ben memnunum diyor biz de 2004-2014 arası vectra c şimdi de insignia kullanıyoruz hiç bir zaman servisle bir sıkıntı yaşamadık.
Hocam çok duydumda 9 senedir opel kullanıyoruz hiç sıkıntımız olmadı, ailemizdede kullananlar var onlarda bi sıkıntı yaşamadı. Bunlar şans her türlü markada oluyor.
Ben bakımın içim hiç bi zaman servise gitmedim hep sanayideydim oyüzden bi sorun yaşamadım ve ufak bakımlarını genelde ben yapıyorum ufak bakımdan kasıt yağ ve filtre değişimleri fren balatası falan
Bizde almayı düşünüyoruz fakat bu aralar opelin alt yapı kalitesi ve servis hizmetleri hakkında bir çok olumsuz yorum okudum. Buda benim aklımı karıştırdı. "2000km de baskı balata değiştirdim" " sıfır aldığım insignianin 8 ay sonra motoru bozuldu ve yenisi ile değiştirdim" gibi ciddi yorumlar okudum maalesef.

Bizde almayı düşünüyoruz fakat bu aralar opelin alt yapı kalitesi ve servis hizmetleri hakkında bir çok olumsuz yorum okudum. Buda benim aklımı karıştırdı. "2000km de baskı balata değiştirdim" " sıfır aldığım insignianin 8 ay sonra motoru bozuldu ve yenisi ile değiştirdim" gibi ciddi yorumlar okudum maalesef.

Teknoloji işi şans işi her zaman her markanın bozulabiliyor bizim şuana kadar bu tür sorunlarımız hiç bir zaman olmadı vectra c gibi piyasanın en sorunlu arabalarından birine 10 yıl boyunca sorunsuz kullandık inşallah şuan ki arabalarımız da da bir sorun yaşamayız. Altyapı dan kastınızı anlamadım ama Opel genelde altyapıya önem verir bazı markalar gibi maliyet olmasın diye altyapıdan kısmıyor genel olarak şuanki modelleri çok iyi yol tutuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...