Opel corsa sedan'mı geliyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknoloji işi şans işi her zaman her markanın bozulabiliyor bizim şuana kadar bu tür sorunlarımız hiç bir zaman olmadı vectra c gibi piyasanın en sorunlu arabalarından birine 10 yıl boyunca sorunsuz kullandık inşallah şuan ki arabalarımız da da bir sorun yaşamayız. Altyapı dan kastınızı anlamadım ama Opel genelde altyapıya önem verir bazı markalar gibi maliyet olmasın diye altyapıdan kısmıyor genel olarak şuanki modelleri çok iyi yol tutuyor
İnşallah hiçbir sorun yaşamazsınız güle güle sürersiniz. Okuduğum yorumlarda şunu farkettim; mağdurlar genellikle sıfır aldıkları arabalarda hiç hafife alınmayacak sorunlar yaşıyor. Altyapı olarak bundan bahsettim.

İnşallah hiçbir sorun yaşamazsınız güle güle sürersiniz. Okuduğum yorumlarda şunu farkettim; mağdurlar genellikle sıfır aldıkları arabalarda hiç hafife alınmayacak sorunlar yaşıyor. Altyapı olarak bundan bahsettim.

Bende bilmiyorum öyle sorunlar yaşayanlar çok acaba cidden arabaları var mı onu da teyit etmek lazım şuan aile de 6 tane opel oldu hiç birinde sıkıntı yaşamadık.

Arkadaşlar https://www.otopark.com/forum/threads/gürses-opel-rezaleti.1157/ şu meşhur başlık altında Opel satış ve satış sonrasında yaşadığımız sıkıntıların bazılarını da ben paylaştım. Uzun zamandır düşüncem, Corsa D ve Astra H Opel'in ürettiği son sağlam araçlar.
Yukardaki başlık altında yazdıklarıma ek olarak çevremde sorun yaşayanlar da yok değil. Insignia sahibi bir arkadaşım, müzik sisteminden bezdiği için ve servisler sürekli açılıp kapanan ve çekme sıkıntısı yaşayan ses sistemine çare bulmadıkları için arabasını satıp Volvo S40 aldığını söylemişti. Ön takımından şikayetlerini filan 19" jantlarına filan yorabileceğim için değerlendirme dışı tutuyorum.
Meriva'mızın kapı kolları 2004 Polo'ların kadifemsi plastiklerinde yaşanan soyulma sorunlarını yaşıyordu.
Corsa E'nin test sürüşüne çıktığımda kullanım kalitesinin Fiesta düzeyine yakın olduğu fikrine kapılmıştım ve altyapısını beğenmiştim. Fakat sürüş esnasında orta konsolun alt kısmı yolcu tarafından koparak ayrılmıştı. =) Satış temsilcisi ne yapacağını bilemedi.

Opel servislerinden ve araçlarından memnun olanlar adına seviniyorum. Ama ben yediğimiz kazıklar sonucu uzun zamandır kendi arabamdaki sorunları kendim çözmeye çalışıyorum, imkanlarım yetmezse sanayide ustalarla beraber çalışıyorum. Opel Türkiye, bu durumu ne zaman toparlar bilemem ama şu anda benim için hiç güvenilir bir marka değil. Corsa Sedan da buyursun gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...