Merhaba, özellikle kullananlardan yakıt tüketimi, performans, iç hacim konusunda yorum almak isterim. Ek olarak önereceğiniz 75.000e kadar bir suv varsa sıfır araç olması önemli
teşekkürler, arka koltuklar bana baktığım çoğu c sınıfı-hb lerden iyi gelmişti. Önden yaklaşma açısı çok fazla olmasa da arada gideceğim kamp yolları için yüksek araç olması avantaj.yakıt tüketimi,performansı güzel ama iç hacim konu normal c segmenti hb lerden küçük ayrıca süspansiyonlar yol tutsun diye sert ayarlanmış çok konforlu bir araba değil
Suzuki vitaraya bakabilirsiniz
o segmentin yüksek sürüş pozisyonu dışında bir artısı yok ben olsam 2.el c segmentlerine bakardım
bana daha küçük gibi geldi sonuçta b segmenti bir araba çokta bir şey beklememek lazım.Sıfır araç alacağım, yüksek araç olması avantaj benim için. içine girdinizmi bilmiyorum ama C segmentteki araçlardan daha kullanışlı yolcu alanı var gibi geldi bana.
1,92 boy, baş-diz mesafesi sorunsuzdu.Sürüşü konusunda bir şey söyleyemem ama galeride içine oturduğum zaman başımın tavana değmesi hiç hoşuma gitmemişti.
Mokka'yı bence siz kafanızda almışsınız zaten1,92 boy, baş-diz mesafesi sorunsuzdu.
Aslında Yeti tasarım hariç çok beğendiğim bir araç. Bu fiyat seviyesinde olan suv tarzı;
Yeti-tasarım
vitara, mitsubishi asx-motor,tork
qashqai- visia boş donanım, aşırı yakıt tüketimi gibi sebeplerden eledim.