Tipi diyorum çirkin neyine bakacaksın.Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur , standar bi corsa c ile piyasada olan bi 1.7yi yan yana koy aradaki farkı anlarsın
Tipi diyorum çirkin neyine bakacaksın.Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur , standar bi corsa c ile piyasada olan bi 1.7yi yan yana koy aradaki farkı anlarsın
Özel bişey olsun istiyorum SAdece bana ait bir araç özelden mesaj atacağım size.Arabana turbo kit taktırman düzgün bir hale getirmen arabanın fiyatını geçer. Atmosferikte dereceli egzantrik , büyük enjektör ,egzoz , açık filtre kazancın maks 20 hp. Onun yerine güzel bi swap yaparsın oda gene 7-8 bini bulur. Uzun süre kullanmicaksan çok uğraşmaya değmez gibi çünkü satarkan gene standart fiyatına satılıyor. Aynı zamanda motoru sağlam yükledikten sonra frenleri de büyütmek lazım brembo falan çok pahalı f/p ürünü olarak size önerim wilwood. Aklınıza takılan birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım
Abi özele bakabilirmisinOpel'in orijinal çok güzel jantları var ama Tigra bijonları 4x100, uyan hemen hiç yoktu benim baktığım senelerdeEnkei RP07'lere kafayı takmıştım da nasip olmadı
Biraz açıklarmısınaracınızın motor kodu X16 XE ve bu motor için dbilas ın performas kitleri var
http://www.dbilas-shop.com/Manufact...A/1-6-16V-78kWX16XE:::6_8_4173_4431_4430.html
Yaz başkandbilas dünyaca ünlü bir tuning firması ve opeller konusunda baya tecrübeliler senin aracın motoru için dereceli egzantrik,emme manifoldu vs var buradan sipariş edip dışarıda opeller konusunda ustalaşmış bir firmaya montaj yaptırabilirsin ki böyle bir firma var bildiğim istersen özelden yazarım
+22hp