ibougur Reis 2,257 30 17 Eki 2016 #1 Geçenlerde bi E36 BMW gördüm plakalık yerinde BMW yazıyordu bu parça orjinal midir?
Akın Panpa 3,668 Marka Fiat 17 Eki 2016 #2 ibougur' Alıntı: Geçenlerde bi E36 BMW gördüm plakalık yerinde BMW yazıyordu bu parça orjinal midir? Genişletmek için tıkla ... Hayır hocam kendisi yapmış.
ibougur' Alıntı: Geçenlerde bi E36 BMW gördüm plakalık yerinde BMW yazıyordu bu parça orjinal midir? Genişletmek için tıkla ... Hayır hocam kendisi yapmış.
ibougur Reis 2,257 30 17 Eki 2016 #3 Akn_3462' Alıntı: Hayır hocam kendisi yapmış. Genişletmek için tıkla ... Valla ben gittim kurcaladım biraz tam oturmuştu belki öne plaka zorunluluğu olmayan yerler için yapılmıştır diye düşündüm teşekkürler Tepkiler: Akın
Akn_3462' Alıntı: Hayır hocam kendisi yapmış. Genişletmek için tıkla ... Valla ben gittim kurcaladım biraz tam oturmuştu belki öne plaka zorunluluğu olmayan yerler için yapılmıştır diye düşündüm teşekkürler
Akın Panpa 3,668 Marka Fiat 17 Eki 2016 #4 ibougur' Alıntı: Valla ben gittim kurcaladım biraz tam oturmuştu belki öne plaka zorunluluğu olmayan yerler için yapılmıştır diye düşündüm teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Orjinal de olabilir ama internette ve sahibinden de e36 baktığımda göremedim.
ibougur' Alıntı: Valla ben gittim kurcaladım biraz tam oturmuştu belki öne plaka zorunluluğu olmayan yerler için yapılmıştır diye düşündüm teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Orjinal de olabilir ama internette ve sahibinden de e36 baktığımda göremedim.