Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Akaryakıt fiyatlarında yaşanan değişimlerin ardından EPGİS yeni bir duyuru yaptı. Buna göre Otogaz (LPG) fiyatlarında hatırı sayılır bir düşüş yaşandı.
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) aldığı bilgiye göre akaryakıt fiyatlarında değişikliğe gidildi. Otogaz(LPG)’nin fiyatına 95 kuruş indirim geldi.
Otogazın litre fiyatı ise Ankara’da ortalama 3,43 liradan 2,48 liraya inecek. Otogazın litre fiyatı İstanbul’da 3,41 liradan 2,46 liraya, İzmir’de ise 3,40 liradan 2,45 liraya düşecek.
Akaryakıt pompa fiyatları, Türkiye’nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler göz önüne alınarak anlık olarak değişebiliyor. Son günlerde yaşanan artış ve inişlerin kaynığını da bu olarak gösterebiliriz. Yapılan hesaplamalar sonucu elde edilen fiyatlar, şehir...

Okumaya devam et...


 
H

halil

Ziyaretçi
peugeot 306ım la şu indirim bitmeden bir tur atsam ya :D
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım