Otomobilinizde hoşunuza giden donanımlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet

Profesör
5,850
Bana göre bir arabada olmazsa olmaz sevdigim donanımlar : hız sabitleyici,otomatik kapanan aynalar,yagmur sensörü,far sensörü,keyless go,usb girişi
Degerli forum üyeleri sizin hoşunuza giden olmazsa olmaz dediginiz donanımlar nelerdir?

Son düzenleme:
Koltuk soğutma, taba deri (yada kahverengi alcantra), elektrikli hafızalı koltuk, büyük multimedia ekranı, led-xenon farlar, makam perdeleri, elektrikli bagaj kapağı ve geri görüş kamerası. Bütün bunlar bir yana Taşıt Tanıma veya Taşıtmatik olmasında önemli :p.

Anahtarsız çalıştırma, bluetooth, xenon, mandalsız kaput, araç durum menüsü (lastik basıncı, servis ihtiyacı, servis geçmişi vb.) ilk aklıma gelenler.

Araba alırken olmazsa olmazımdı: Klima ve arka cam rezistansı :D

Şımartanlar:
Direksiyondan kumandalı müzik sistemi
Dışarıdan camları kapama (global kapama gibi ama topu topu 2cam var zaten :))
Tek dokunuşla açılıp kapanan camlar, anahtarı çıkarana kadar kontak kapalıyken çalışması da bonusu =)
Termometre
Tek taraflı yanabilen park lambaları
Göstergesi dikiz aynasının üstüne konmuş taksimetre gibi park sensörü

Kaliteli ses sistemi, bluetooth, sürüş modları ve DSC sport (olmasa da olur ama olsun) , otomatikse kulakçık manuelse yerden gaz pedalı, önden çekerse mekanik el freni, basınç ve sıcaklık göstergeleri. Geri kalanlar önemli değil mesela klima opsiyon olsa düşünürdüm gerçekten gerekli mi diye.

Soğutmalı torpido
Otomatik karartmalı dış dikiz aynaları
Far sensörü
Geri görüş kamerası
Dijital çift bölgeli klima
Arka park sensörleri
Isıtmalı aynalar
4 cam tam otomatik
Sıkışmayı önleyen camlar
Kumandadan kontrollü camlar....
Böyle uzar gider bu liste :D arabamda olanlar bunlar birde olmasını istediğim şeyler
Bi xenon farlar(bazı highline donanımlarda var)
led stoplar
Yağmur sensörü(kesinlikle olmalı)
cruise control(çok saçma bir eksik donanım)

Kaliteli ses sistemi, bluetooth, sürüş modları ve DSC sport (olmasa da olur ama olsun) , otomatikse kulakçık manuelse yerden gaz pedalı, önden çekerse mekanik el freni, basınç ve sıcaklık göstergeleri. Geri kalanlar önemli değil mesela klima opsiyon olsa düşünürdüm gerçekten gerekli mi diye.
Beyler ben baya yanlış anlamışım, mokkada sadece ses sistemi, bluetooth ve mekanik el freni var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...