çoğu filo. bireyseller de yok değil tabi ki
o nasıl bir küçülmebir arkadaşım vardı araba almak isteyen yüzbinler seviyesine çıkıp 1.0 tsi ateca almak istiyordu. zamlar gelince hedef küçülmek zorunda kaldı i20 active aldı 1.4 otomatik 100 bg 75 bine
Öğrenci olmama rağmen bana 30.000lira kredi veriyorlar hem de hiçbir belge göstermeden :/Banka istihbarat servisleri işi sıkı tutup gerçekten kredi puanı yüksek olan insanlar dışında kredi vermeyi durdursun bakayım, o zaman görürüm ben otomotiv pazarını...![]()
bir arkadaşım vardı araba almak isteyen yüzbinler seviyesine çıkıp 1.0 tsi ateca almak istiyordu. zamlar gelince hedef küçülmek zorunda kaldı i20 active aldı 1.4 otomatik 100 bg 75 bine
öyle deme dolar sert düştü şu günlerdeTürk lirası dolar karşısında bu kadar düşmedi![]()
Verin mehteri durmak yok yola devamOtomotiv pazarı büyümüş olsa bile hiç bir şeyi ifade etmiyor benim açımdan. İçlerinden kurumsal satışları çıkarıp bireysel satışlara bakmak gerek. Bu noktada bireysel tüketicinin almak istediği bir golf 163 bin lira olmuş, polo-fiesta 100-120 bin lira olmuş. Önemli olan insanların kazançlarına oranla harcadıkları paraya karşılık hangi ürünü elde ettiğidir. Bir kaç sene öncesine kadar 160 bin liraya bmw 5 serisi alınabilirken bugün c segment araba alınabiliyor. Harcama yükselmiş olsa da hiç bir şey ifade etmez elde edilen malın değeri düştü, yerlerde resmen. Benim için piyasalarda ki artış sadece rakamlardan ibaret değildir. Harcanan para oranında hayat standartının ne derece değiştiği asıl önemli olandır.
Eğer öyle mesajlar geliyorsa telefonuna o işler öyle değil maalesef. Kredi çekmek için ya maaş bordron gerekir ya da çalışan kefilin olması lazım. Belge göstermeden kredi veremezler, BDDK kurallarına aykırı.Öğrenci olmama rağmen bana 30.000lira kredi veriyorlar hem de hiçbir belge göstermeden :/
yok biliyorum prosedürü, akbanktan direk çekebiliyorum.Eğer öyle mesajlar geliyorsa telefonuna o işler öyle değil maalesef. Kredi çekmek için ya maaş bordron gerekir ya da çalışan kefilin olması lazım. Belge göstermeden kredi veremezler, BDDK kurallarına aykırı.