Otomotiv Servisleri ile İlgili Anket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

acarr

Elit Apaçi
65
26
Herkese merhaba, foruma uzun zamandır giremiyordum. Uludağ Üniversitesinde Otomotiv Teknolojileri öğrencisiyim. Servislerdeki hizmet kalitesi ile alakalı bir ödevim var. Araştırdığım konu kullandığınız teknik servisleri neden kullandığınız. Eğer 4 soruluk bu anketi cevaplarsanız gerçekten çok mutlu olurum.
Ankete başlamadan önce adınızı soyadınızı yaşınızı ve mesleğinizi yazarsanız çok mutlu olurum
Sevgiler :)
Soru1:

Otomobil servisi kullanırken fiyatın sizin için önemi nedir?

A-Çok Önemli

B-Önemli

C-Önemsiz

Soru2:

Otomobil servisi kullanırken işçiliğin sizin için önemi nedir?

A-Çok önemli

B-Önemli

C-Önemsiz

Soru3:

Sürekli gittiğiniz bir otomobil servisi var mı?

A-Evet

B-Nispeten

C-Hayır

Tercih ettiğiniz otomobil servisi hangisidir?

A-Yetkili Servis

B-Özel Servis

Soru 4:

Sizin için hangisi daha önemli

A-Uygun fiyatlandırma

B-İyi işçilik

C-İnsani ilişkiler

Herkese merhaba, foruma uzun zamandır giremiyordum. Uludağ Üniversitesinde Otomotiv Teknolojileri öğrencisiyim. Servislerdeki hizmet kalitesi ile alakalı bir ödevim var. Araştırdığım konu kullandığınız teknik servisleri neden kullandığınız. Eğer 4 soruluk bu anketi cevaplarsanız gerçekten çok mutlu olurum.
Ankete başlamadan önce adınızı soyadınızı yaşınızı ve mesleğinizi yazarsanız çok mutlu olurum
Sevgiler :)
Soru1:

Otomobil servisi kullanırken fiyatın sizin için önemi nedir?

A-Çok Önemli

B-Önemli

C-Önemsiz

Soru2:

Otomobil servisi kullanırken işçiliğin sizin için önemi nedir?

A-Çok önemli

B-Önemli

C-Önemsiz

Soru3:

Sürekli gittiğiniz bir otomobil servisi var mı?

A-Evet

B-Nispeten

C-Hayır

Tercih ettiğiniz otomobil servisi hangisidir?

A-Yetkili Servis

B-Özel Servis

Soru 4:

Sizin için hangisi daha önemli

A-Uygun fiyatlandırma

B-İyi işçilik

C-İnsani ilişkiler
Hemen cevapları vereyim, ödevinde başarılar dilerim.
Yaş 44
Meslek: Özel sektörde yönetici.
1-B
2-A
3-B
4-A
5-B

Son düzenleme:
Öncelikle belirtmem gerekir ki servislerden her konuda memnun değilim, özel olsun yetkili olsun, ucuz yere gidiyorsun, her konuda kötü zaten, ben çok iyiyim böyle süperim diyen yüksek fiyatlı yere gidiyorsun, yapılan bir sürü hatayı görünce ayrı çıldırıyorum(ucuz olan yeren göre gene iyi). İşini iyi yapan yerin yaptığı işi atomu parçalamakla eş değer tutup ona yüksek ücretlendirme uygulaması ayrıca beni delirtiyor. Neyse, cevaplarım:

1.B
2.A
3.A
4.B

Hepinize çok teşekkür ederim ama meslek ad soyad ve yaş bilgilerinizi de alırsam çok çok iyi olacak

Ben de babamın adına yapayım fikirlerimiz aynı :)
Meslek:Esnaf
1 B
2 A
3 A
4 A
5 B

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Meslek öğrenci o yüzden anketüm geçerli sayılmayacak ama yinede şunu söyleyeyim
4. Soruya cevap vermek istesem bütün şıkları da işeretlerdim
Dükkanın(babam esnaf) araçlarını servise gönderirken iyi işçilik ve insani ilişkiler güzel olduktan sonra paranın ne kadar olacağı pek de sorun olmuyor bide bunu bakımları masraflı olan dizel araçlar için konuşuyorum
Önemli olan iş görülsün

Parasını kendisi kazanmayan benim gibi öğrenci arkadaşların yanıtları geçerli sayılmayacak. Meslek gruplarına göre de kategorize edeceğim. Bu yüzden en azından yaş ve meslek gerekli. Ad soyad zaten ödevde kullanılmayacak
keşke okusaymışım önce görev bilinciyle daldım ankete hemen :)

Adım serdar, 27 yaşındayım, askeri personelim.. Bursalı olarak yardımcı olmak isterim kardeşim ben de sırasıyla BBABB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...