Otopark.com Ankara

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RYAN7R

Özg
Panpa
4,160
29
Marka
Yok
Arkadaşlar herkese merhaba, daha önceden arkadaşlarla oluşturduğumuz bir grubumuz vardı, bu başlık altında bundan sonra Ankara'da ikamet eden takipçiler bir araya gelebilir, isteyenleri whatsapp grubuna alabiliriz. Bir aksilik çıkmaz ise Ekim sonuna doğru Otopark.com ekibini Ankara'da okulumuza davet ettim, eğer bir aksilik çıkmaz ise neredeyse 2 yıl aradan sonra onları aramızda göreceğiz :)

Bu arada whatsapp grubuna ekleyebilirsiniz benide siz hangi okuldasiniz acaba

Arkadaşlar herkese merhaba, daha önceden arkadaşlarla oluşturduğumuz bir grubumuz vardı, bu başlık altında bundan sonra Ankara'da ikamet eden takipçiler bir araya gelebilir, isteyenleri whatsapp grubuna alabiliriz. Bir aksilik çıkmaz ise Ekim sonuna doğru Otopark.com ekibini Ankara'da okulumuza davet ettim, eğer bir aksilik çıkmaz ise neredeyse 2 yıl aradan sonra onları aramızda göreceğiz :)
WhatsApp grubunda sorun olmaz değil mi ? Numaramızı vereceğiz sonuçta :)

iyi güzelde numaramızı kime atıyoruz girmek için gruba ?

Go-kart turnuvası şimdiye kadar 4-5 kere yaptık heralde, sticker bulamadığımız zamanlarda ilk 3'e giren arkadaşlara eski oto-park stickerlarından hediye ettik. Gelecek zamanlarda tekrardan bir turnuva düzenleyebiliriz.

Herkese merhaba, forumda sadece aktif takılıp ve sadece ANKARA'da ikamet edenleri grubumuza alacağız. Ayrıca Ekim ayı içerisinde Otopark.com etkinliği yapma fikrimizi ne yazıkki üniversite yönetimi yüzünden erteledik. Ocak ayı içerisinde herkes için uygun olursa etkinlik yapmayı planlıyoruz. Şu anda Bilkent Üniversitesi'nden arkadaşlar etkinlik yapmak için görüşmelerini sürdürüyor, kendi okulumda ayrıca bir etkinlik düzenlenecektir.

başkent üniversitesinde de buluşma düzenlemek için çalışmalara başladık başkentte okuyan arkadaşlar var ise bana dm den ulaşsın

Şu anlık kulüp devrini tamamlayamadığımız için erteledik, çarşamba günü anca devralacağız. Bir dahaki dönem başına kaldı anlayacağınız, yani Ocak ayı içerisinde bir aksilik çıkmazsa aramızda görebiliriz. Zaten işlemler tamamlanırsa sitede reklamı olur.