@DuzboruDownpipe Yapın yapın size iyi eğlenceler.Haftaya pazar için @DuzboruDownpipe Ali yle konuştuk tekrar kararlaştiralim aramızda , ortak bir noktada buluşma yapalim diyoruz
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@DuzboruDownpipe Yapın yapın size iyi eğlenceler.Haftaya pazar için @DuzboruDownpipe Ali yle konuştuk tekrar kararlaştiralim aramızda , ortak bir noktada buluşma yapalim diyoruz
@DuzboruDownpipe Yapın yapın size iyi eğlenceler.Benim önümüzdeki hafta ameliyatım var. Forumda filan da olamayabilirim.
Kardeş boyundan önce oturan yerlerimi tekrar kartinge sığdıracak kadar küçültmem gerekiyorYalniz boyundan ameliyat olacak ti galiba karting te boyun zarar girebilir o yüzden baya ertelenir
Yarın nasıl olur sizce uyanlari bekleriz buluşunca
Süleymanı da karting pistine koyarız bizde arkadan 9hp lerle gelirizKardeş boyundan önce oturan yerlerimi tekrar kartinge sığdıracak kadar küçültmem gerekiyor20-30 kilo kadar daha verirsem akarım tekrar. Boyundaki ameliyat tahribatı kartinge etki edecek şekil değil. Yeter ki 9hp den aşağı olmasın.
![]()
En ufak bir temasa bile tahammülüm olmaz yalnızSüleymanı da karting pistine koyarız bizde arkadan 9hp lerle geliriz
Yalniz boyundan ameliyat olacak ti galiba karting te boyun zarar girebilir o yüzden baya ertelenir
Yarın nasıl olur sizce uyanlari bekleriz buluşunca
Kardeş boyundan önce oturan yerlerimi tekrar kartinge sığdıracak kadar küçültmem gerekiyor20-30 kilo kadar daha verirsem akarım tekrar. Boyundaki ameliyat tahribatı kartinge etki edecek şekil değil. Yeter ki 9hp den aşağı olmasın.
![]()
Burası outlet değil sanki deniz falan var![]()
Antremanı da yaptık
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Burası outlet değil sanki deniz falan var
Gölcük sahildede var mı ya iyiymisYok outlete gidemedim pası atmak için kavaklıya gittim
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Gölcük sahildede var mı ya iyiymis![]()
Allah şifa versin Berker hocam .Vaktim ve halim olursa uğramaya çalışırım. Ameliyattan dün çıktım. @DuzboruDownpipe beni 1saat önceden yokla abim sana özel görev![]()
sağol kardeş.Allah şifa versin Berker hocam .
Bu arada kilo olarak herkesten avantajliyim ama önemli olan direksiyon kabiliyeti , benim problemim tatlı kontra verememek viraja yanlayarak girdikten sonra arac durma noktasına geliyor bunu çözmeye çalışacağım![]()
sağol kardeş.
pandülün bi garip çeşidiyle oluyo ama desiğim gibi bi değişiği
Bu arada ben eğer ki gelirsem (ki dr.un söylediğine göre hastane yakınlarında kalmam gereken bir gün) zaten karting filan yapamam. Ameliyat boğazdan oldu ötesi var mı![]()