OTOPARK İçin Yeni Proje Görüşlerinizi Bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Koraykaya

Koray
İcracı
1,977
Marka
Dacia
Arkadaşlar bidiğiniz üzere forumda güze bir iletişim var ve ortak gayemiz otoparkın gelişmesi benim şöyle bir projem var yeni bir youtube kanalı açıp biz takipçilerin çektiği videoları yayınlamak aklımdaki sistem şu Türkiyenin dört bir yanında ki otopark takipçileri oluşturdukları çektikleri amatör ruhlu goy goylu ve otopark ruhunu yansıtan test videolarını yollayacaklar bunların montaj ve kurgusunu yapıp yayınlayacağız buna paralel olarakta Forumda konu açıp youtbe foruma yönlendirme yapacağız ayrıca otoparkın test videolarına yönlendirme taınıtımı vs. olacak otoparkın panpalarının arasında ki iletişimi arttırıp bu bağ sayesinde otopark kitlesini genişletmek ve yeni panpalar kazanmış olacağız ayrıca foruma olan ilgiyede arttırmış olup forumda bu kulvarda tek başına çabalayan bilgili donanımlı ve işlevsel arkadaşlarında daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayabileceğiz bu şekilde düşnüceleriniz ve görüşleriniz nelerdir ?

Her ne kadar otopark takipçilerinin paylaşacağı videolar olsa da, direkt olarak otopark.com ile ilgili olduğu için ve isim, logo veya direkt link kullanılabileceği için yönetimin bu konuda fikrinin alınması gerekir diye düşünüyorum. Bu işlerden pek anlamam ama otopark.com şirket olduğu için isim, link ve video yönlendirmelerinde herhangi bir yasal prosedür engeline takılmamak gerek. Dediğim gibi bu işlerin içeriğini, ayrıntısını pek bilmem ama yönetime bir danışmak gerek. Sonuçta takipçilerin oluşturacağı bir kanal olsa da muhattabı yine otopark.com'un ismi ve kimliği olacağı için bizim ön göremediğimiz herhangi bir zarar vermeyelim istemeden.

Her ne kadar otopark takipçilerinin paylaşacağı videolar olsa da, direkt olarak otopark.com ile ilgili olduğu için ve isim, logo veya direkt link kullanılabileceği için yönetimin bu konuda fikrinin alınması gerekir diye düşünüyorum. Bu işlerden pek anlamam ama otopark.com şirket olduğu için isim, link ve video yönlendirmelerinde herhangi bir yasal prosedür engeline takılmamak gerek. Dediğim gibi bu işlerin içeriğini, ayrıntısını pek bilmem ama yönetime bir danışmak gerek. Sonuçta takipçilerin oluşturacağı bir kanal olsa da muhattabı yine otopark.com'un ismi ve kimliği olacağı için bizim ön göremediğimiz herhangi bir zarar vermeyelim istemeden.
abi zaten bu konu hakkında görüş aldıktan sonra sinan abiyle iletişime geçmeyi planlıyorum konuyuda sohbette açmamın sebebi tüm kitle görsün diye şimdi yazıyı orayada paslarım :)

Uff mareayi 8. Virajda hayal ediyorum yanlış anlamayın İstanbul park değil Başiskele 8.viraj :D dön dön bitmiyor .

Eski takipçi amca oğluyla bizde kanala içerik sağlamak isteriz . İbiza ST var , marea var :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Estağfurullah hocam buradan da konuşabiliriz sadece öbür tarafta konuşmaya farklı kişiler dahil olmuş belki daha fazla faydası dokunabilir diye link atayım dedim.
abi zaten bu konu hakkında görüş aldıktan sonra sinan abiyle iletişime geçmeyi planlıyorum konuyuda sohbette açmamın sebebi tüm kitle görsün diye şimdi yazıyı orayada paslarım :)
Allah razı olsun hocam, sinan hocam da oraya yorum yapmış zaten belli ki bu konu o başlık üzerinden gitmiş :)
Aynen hocam, yazıyı oraya paslarsan o kısımdan devam ederiz güzel fikrini tartışmaya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...