Otoyol Kazığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstanbullu

Panpa
7,345
Marka
Hyundai
Merhaba
Çekmeköy üstünden, Şile otoyoluna pararlel olarak ilerleyen bir otoyol var. Bu otoyol bir süredir kullanıyorum. Yolun öcretsiz olduğunu düşünüyordum. Çünkü HGS sisteminde ücret tahisili görünmüyor. Ama gel görkü, hgs sistemine girip farklı bir hesap sorgulama ekranından bakıldığında bu ufaçık yola gir çık parası 4,75 ayrıca tüneli kullanmak içinde 3,45 tl ücret ödediğimi gördüm. İstanbul şehir içinde 3 km lik kavşak için 4,75 tl ve devletin Askeri arazisene yapılan otoban için 3,45 tl ödetenler için bol bol hayır duası ediyorum.. Lütfen sizde hayır dualarınızı eksit etmeyin.

malık 2.jpg
mallık.jpg

Her ay müthiş zarar ettikler şu muhteşem köprünün ve bağlantı yollarının parasını başka türlü nasıl çıkaracaklardı. Sadece o da değil, İstanbul'a giderken Düzce'den girdiğim otoban için 4,5 lira verirken son geçişimde 6,5 lira kestiler.

Son düzenleme:
3 kuruş daha ekonomi yapmak için, market market gezerken, adamlar bildiğin gizli gizli düdüklemişler beni. Hadi köprü grişini biliyordumda, paralele otobandan niye para alırsın be adam.
Nefes almak hariç her şeyin kat kat zam yediği bir memlekette yaşıyoruz hocam. Asker ocağı gibi bu ülke, sınırlarından içeri adım attığın an mantığı dışarıda bırakacaksın maalesef. Neden sorusunu sormaktan vazgeçeli çok oldu. Dediğim gibi birilerini zengin etmek için yapılan ya da yanlış stratejiyle yapılan yatırımların parası başka türlü çıkmaz. Bizler devlete çalışan marabalarız.

Son düzenleme:
Merhaba
Çekmeköy üstünden, Şile otoyoluna pararlel olarak ilerleyen bir otoyol var. Bu otoyol bir süredir kullanıyorum. Yolun öcretsiz olduğunu düşünüyordum. Çünkü HGS sisteminde ücret tahisili görünmüyor. Ama gel görkü, hgs sistemine girip farklı bir hesap sorgulama ekranından bakıldığında bu ufaçık yola gir çık parası 4,75 ayrıca tüneli kullanmak içinde 3,45 tl ücret ödediğimi gördüm. İstanbul şehir içinde 3 km lik kavşak için 4,75 tl ve devletin Askeri arazisene yapılan otoban için 3,45 tl ödetenler için bol bol hayır duası ediyorum.. Lütfen sizde hayır dualarınızı eksit etmeyin.

Ekli dosyayı görüntüle 5192 Ekli dosyayı görüntüle 5193
Bu yol yüzünden ben okula gitmek için 6 km daha fazla yol gidiyorum. Başlı başına bir mimari hatası zaten neyin parasını alıyorlarsa...

Arkadaşlar marmara otoyolu taşımacılık için yapılan bi yol rotasıda olabildiğince şehirin dışından gidiyor

yoldaki araçların yüzde 60'ı filo ya, sanırım şirketlere koymaz diye düşünüyor devlet. şirketlerde bize geçiyor. dolaylı dolaylı hortumu bize kadar bağlıyorlar valla.

devlet şirketlere, şirketler bize. ne güzel :)

bir padişah ve vergi kıssası anlatılır, bileniniz vardır. bilmeyen de google amcaya sorup öğrenebilir. aynısı bugün yaşanıyor. herifler "var mı bir sıkıntınız" sorusuna şükürle cevap verdikçe bunlar köprüye yeni adamlar dikmeye devam ediyorlar.

yakında kömür ve makarnanın yanında toto kısmı delik donlar dağıtmaya başlarlar, devir sürat devri çıkar giy derdi olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...