AÇIK Ötv Muafiyetli Araç Seçimi / CHR Hybrid mi Corolla Hybrid mi Megane 1.3 Tce mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DASBAS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DASBAS

Ercan DAŞBAŞ
Senkromeççi
10
24
Marka
Hyundai
İyi günler arkadaşlar ötv muafiyetli araç alacağım yakın zamanda. 3 tane araç arasında kaldım siz hangisini tercih edersiniz?
Veya aranızda bu araçları kullanan varsa bir öneride bulunabilir mi?
1- toyota c-hr 1.8 hybrid
2- toyota corolla 1.8 hybrid
3- megane 1.3 tce

İyi günler arkadaşlar ötv muafiyetli araç alacağım yakın zamanda. 3 tane araç arasında kaldım siz hangisini tercih edersiniz?
3- megane 1.3 tce
Kullanıcının beklentileri de önemli.

Corolla sahibi bir tanıdığıma ikame araç olarak Megane verildi. Atiklik olarak megane hoşuma gitti ama konforda Corolla önde demişti (megane 17/18 jant, Corolla 205-55-16)

Deneyimleyip kendi ihtiyaçlarınıza göre karar vermeniz doğru olur

Corolla/CH-R tartışmasız. Uzun yıllar bineceğinizi de göz önüne alınca kalite ve dayanaklılık bağlamında zaten önde olan marka sürpriz yaratmayacaktır. Tercihlerinize bağlı sedan ya da crossover tercihi.

3- megane 1.3 tce
Ben olsam alabilirsem yeni kasa Chr alırdım kesinlikle.

Bende birçok yönden Corolla veyahut CHR arasında kalırdım ve büyük ihtimalle CHR'ı tercih ederdim lakin senelik MTV'sini unutmamak gerek.
1.3 TCE Megane'den senede en az 7k civarı daha fazla MTV vereceksiniz bunu da es geçmemek gerek

Bende birçok yönden Corolla veyahut CHR arasında kalırdım ve büyük ihtimalle CHR'ı tercih ederdim lakin senelik MTV'sini unutmamak gerek.
1.3 TCE Megane'den senede en az 7k civarı daha fazla MTV vereceksiniz bunu da es geçmemek gerek
ötv muafiyetli alımlarda mtv ile ilgili de bi avantaj vardı sanki

1- corolla alırdım. sorunsuz rahat.
2- megane. nefis bir motoru var. yürütmesi kolay.
3- chr yi listeye koymazdım. tahammül edebileceğim limitin çok üstünde bir çirkinliği var.

Engelli aracı olacak zaten mtv yok bende chr düşünüyorum