Oyun Öneri Başlığı

mete25

Panpa
4 Mar 2019
532
1,290
2,520
Ankara
Marka
BMW
Merhabalar arkadaşlar,
Bu konu başlığı altında oynayıp etkilendiğimiz oyunları paylaşarak benim gibi oynayacak oyun arayan arkadaşlara fikir verme konusunda birbirimize faydalı olabiliriz diye düşünüyorum. Online oyunlardan çok, tek oyunculu ve hikayeli, oynayıp bitirmelik oyunları bu başlık altına bekliyorum. Örnek olması açısından ilk olarak ben başlayayım.

Oyun: İn Sound Mind
Psychological-fears-come-to-life-with-In-Sound-Mind.jpeg


Oyun kategori olarak psikolojik korku oyunu olarak geçmekte. Oynarken atmosferin güzelliği ile etrafı gezip keşif yapma isteğiniz oluşturuyor. Tek bir hikaye üzerine kurgulanmamış, nerdeyse 4 farklı oyun çıkarılabilecek mekan ve içerik zenginliğe sahip. Özellikle her arkanızı döndüğünüzde başka bir ortamla karşılaşma ihtimaliniz oyuna çok hoş bir gerilim katıyor. Oyun bir psikoterapistin odasında, kişilerin yaşamış olduğu travmalar üzerinden geçiyor. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız denemenizi şiddetle tavsiye ederim.
 
  • Beğeni
Tepkiler: M.Shadows

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,040
7
51,377
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Maalesef arada CS:GO oynayan biri oldum çıktım. Asla bitmez...
Öncesinde multiplayer Payday 2 vardı güzel, şimdi yenisi çıktı. Meraklısına ve her zaman 3-4 arkadaşını çağırabilecek olanlara öneririm.
Bir de Mortal Kombat 11 çok iyi. Şimdi yenisi çıkıyor. Dövüş oyunlarının hepsi bir yana, MK başka bir seviyede. Anormal bir şey. Online de oynanıyor, bilgisayara karşı da oynanıyor. Her türlü...
Metal Gear Solid serisi. Bu da türünün başka seviyede oyunu.
XIII . Çok eğlenceli oyundur. Grafik filan beklemeyin. Oynanışı güzeldir, eğlencelidir, belli bir hikayesi vardır oyunu güzel destekler, o kadar.
Car Mechanic Simulator: Başta eğlenceli ama ne kadar DLC alınsa da tekdüzelikten kurtulamayan bir oyun. Bir süre sonra sıkar.
Assassins Creed serisi. Son oyunlarda biraz saçmaladı sanırım, oynamadım ama videolarından gördüğüm kadarıyla biraz b*ku çıkmaya başlamış.
God of War. Şahsen oynamadım, oynanırken oynayanı izledim. İnternette videoları filan zaten dönüyor. Hakikaten kaliteli bir seri. Hikayesi filan da yerinde.
Test Drive Unlimited serisi. Eskidir. ForzaHorizon tarzıdır, onun bir çeşididir. Araç tepkileri bir tık daha gerçekçidir ama FH kadar custom tuning mümkün değildir. Haritası çok büyüktür. TDU Solar Crown adındaki yeni oyunun çıkmasını 3 senedir filan bekliyoruz...

Bonus: OttoPunks: Gangs of Bosphorus ... Arkadaşım yaptı (kendi kurduğu firma) :) Yakında çıkıyor. Hafif survival, bulmaca çözmeli, RPG gibi bir şey duruyor. Bekliyoruz.
 
  • Beğeni
Tepkiler: mete25

HaniBanaDemiş

Rıfat
Profesör
2 Şub 2021
208
151
1,085
38
İstanbul
Marka
Opel
Pandemide evdeyken hikayeli diye Borderlands'e başlamıştım. Zamanında hiç oynamamış hatta duymamıştım. Oynayınca gördüm ki Diablo'nun tüfeklisi :D Bitmiyor, bitemiyor. Daha doğrusu hikaye olarak 1 bitti, 2 bitti, Pre-sequel bitmek üzere. Hiç birini çok karakterle ve son seviyeye kadar kasmadım.
 
  • Beğeni
Tepkiler: mete25

ozanckl

Profesör
28 Nis 2019
202
1
306
1,385
31
Marka
Ford
Swat 4 benim favorim. 5 kişilik ekibin lideri olarak ekibe komutlar vererek rehine kurtarma vs gibi görevler yapıyorsunuz. Şu an onun gibi olan ready or not olsa da swatın yeri başka bende.
 
  • Beğeni
Tepkiler: mete25

M.Shadows

Kaan
Panpa
Destekçi
14 Şub 2018
2,040
3
4,935
4,270
24
Highway to Hell
Marka
Hyundai
Euro Truck Simulator 2’yi yazmaya gerek yoktur zaten buradaki herkesin sevebileceği benim ise nadide eser olarak tanımlayacağım oyundur.Skoda modunun şanzıman oranlarından motorun kaç devirde ne tork verdiğine kadar her şeyi saatlerce ayarlamama sebep olan ve beni detaylarıyla hayran bırakan oyundur,az önce çıktım.Kendisiyle yaklaşık 5000 küsür saatimiz var,bu arada klavyeden joystiğe alışan bir daha klavyeyle oynamaz,joystickten direksiyona geçen de bir daha asla joystickle oynamaz.Bu işin nirvanası manuel vitesli bir direksiyon setidir,onunla birlikte oynanmasını tavsiye ederim.

CS:GO‘da da yaklaşık 2500 küsür saatim var bir dönem deli gibi oynasam da artık oynamıyorum,hileciler yüzünden fenalık gelmişti bu yüzden bu oyunu sakin oynamak mümkün olmuyor.Hem hilecilerden,hem de Global Elite mertebesine eriştiğim için artık pek fazla uğramıyorum kendisine,iyi de ticaret yaptım bu oyun üzerinden bu yüzden hala tavsiye ederim.

Rainbow 6 yine bir dönem çok oynadığım ancak artık girmediğim döneminin en başarılı fps oyunlarından,oynaması zordur ancak alıştın mı bırakması zor,CS’den sonra da alışması zordur.

Assetto Corsa yine ETS 2 ile benzer şekilde bütün oyun dosyalarını kurcalayarak saatler geçirebildiğim bir oyun,kesinlikle direksiyon setiyle oynanması gerekir.

Dead by Daylight yıllardır vazgeçilmezim olan kedi - fare türünden bir oyun,oyun sık güncellendiği için kendini oynatıyor,mantık basit olsa da sıkılmıyorsunuz.Mutlaka en az 2 kişi olarak oynamak lazım.

The Forest hikayesiyle beni büyüleyen ve defalarca bitirdiğim bir oyun,bu da aynı şekilde en az 2 kişiyle girilmesi gereken bir oyun.

Rust The Forest benzeri olan ancak düşmamlarınızın tamamı sizin gibi oyuncu,en az 4 kişilik bir ekiple girilmesi gereken ve sürekli günaşırı oynanacaksa zevki çıkacak olan müthiş survival oyun.

Combat Arms ile neredeyse 15 yılı devirdim,özellikle dönemine göre müthiş mekanikli bir fps oyunudur.Oyun modu olarak Fireteam,map olarak Snow Valley favorimdir.

Devour en az 2 kişi ile girilmesi gereken bol jumpscare’lı korku oyunudur,özellikle gece vakti gerilmek için birebirdir tavsiye ederim.

Saint’s Row Serisi oyun tarzı olarak GTA‘ya benzeyen ancak ona nazaran çok daha fantastik bir açık dünya oyunudur,bazı yönleriyle güldürür bile o derece fantastik öğeler içeren bir oyundur,tavsiye ederim.
 

muhammed37

Panpa
17 Haz 2018
2,654
2,919
4,020
İstanbul
Marka
Volkswagen
Birçok kişi biliyordur ama yazmak lazım Mafia 1 Definitive Edition ve Mafia 2 oyunları adından da anlaşılacağı üzere mafya dünyası üzerine kurulmuş bir seri
 
  • Beğeni
Tepkiler: ozanckl ve bt

Onur Kmnt

Kerem Onur Kement
Profesör
18 Mar 2023
284
635
1,445
19
İstanbul
Marka
Ford
The last of us part 1 - hikayesi olsun oynanışı olsun oldukça tatmin edici ve tekrar tekrar oynatan bir oyun, pandemi döneminde defalarca bitirdim, herkesin mutlaka oynaması gereken bir oyun

Beamng.drive - sözde kaza yapma oyunu ama araç mekaniklerinin gerçekçi olması ve simülasyon için ideal bir oynanış sunması oyunu kendi sınıfında zirveye çıkarıyor. Simülasyon oyunlarını sevenler için güzel bir alternatif
 
  • Beğeni
Tepkiler: M.Shadows
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım