Son düzenleme:
Su gozluklerini bana sat
Başarılı bir test ellerinize sağlık Koray Bey testlerin devamını bekleriz Isparta'ya gelirseniz 1.3 dizel astra testi çekebiliriz memnun olurum
Köpeklerimiz çokta bizim kampüse kurt mu iniyormuş yavKampüse hala kurt iniyor mu?
gözlükler sana bedava abi al güle güle kullanSu gozluklerini bana sat
sana sökeli versiyonunda yollayım xddFennaaa
T-Shirt'e de ben talibim
eyvallah kardeşim çok sağol vakit bulabilirsek neden olmasınBaşarılı bir test ellerinize sağlık Koray Bey testlerin devamını bekleriz Isparta'ya gelirseniz 1.3 dizel astra testi çekebiliriz memnun olurum
eyvallah abi teşekkür ederizEmeğinize sağlık kardeşim güzel olmuş
Kampüse hala kurt iniyor mu?
eyvallah abim teşekkür ederizEmeğine sağlık adamım
knk sorma telefonla uzun süreli çekimlerde fps kafayı yiyor sesi hızlandırıp yavaşlattığımda düzeliyor ama baya bi detay istiyor bi dahakine takıcam knk onu unutmuşuz xddEllerine sağlık knki. Ses kayması var çok az söleyem dedimmm bir de kemeri bağla yaa sen bana lazımsın
weee elimde oyuncak oldun knk
Ekli dosyayı görüntüle 9399
Eline emeğine sağlık kardeşim. Gayet keyif alarak izledim. Testlerini başarılı buluyorum, devamını bekliyorum.
Youtube'da da yazdim burda da yazayım test oldukça dolu ve insanı sıkmayan cinsten olmuş ellerine sağlık . Yanlız emniyet kemerini bir dahaki sefere aman diyim unutma allah göstermesin birşey olsa hepimiz çok üzülürüz.
eyvallah abi sağolasın teşekkür ederizEline emeğine sağlık kardeşim. Gayet keyif alarak izledim. Testlerini başarılı buluyorum, devamını bekliyorum.
yok yok ceyhunum o dalgınlığa geldi bi an aklımdaYoutube'da da yazdim burda da yazayım test oldukça dolu ve insanı sıkmayan cinsten olmuş ellerine sağlık . Yanlız emniyet kemerini bir dahaki sefere aman diyim unutma allah göstermesin birşey olsa hepimiz çok üzülürüz.
Biz bu efsanelerle gelmiştik oraya 2003-2004'lü yıllarda İnşaat mühendisliğinde okumuş olan birini görürsen kampüsün eski halini sor direk bunu anlatacakKöpeklerimiz çokta bizim kampüse kurt mu iniyormuş yav
eleştiri ve önerilerin için teşekkürler abi bunları bir sonra ki çekimde dikkate alacağız aksiyon kamerası çözemedik daha ondan telefon tutucu ile idare ediyoruzVideo altına atmayacağım eleştirileri, buradan yazayım.
1- Emniyet kemeri =)
2- 9.15 direksiyon tutuş =)
3- Hareket halinde koltuk ayarı =)
4- Kamera önünde sallanan Güvenal Gaz ve tespih bütün dikkati topluyor. Bundan sonraki testlerde öyle şeyler görürsen çıkar derim.
5- Bir de o kamerayı neye taktıysan bir daha ona takma gözünü seveyim. Başım ağrıdı mecbur tam ekran izlemeyi bıraktım.
6- Çok zahmetli değilse koltuk kılıflarını söküp, minderlerindeki kilimleri kaldırıp, direksiyon kaplaması sabit değilse onu da çıkarıp çekim yaparsan arabanın orijinal halini daha güzel görmüş oluruz.
7- Bu da olumlu eleştiri. Güzel tanıtmışsın, ellerine sağlık güzel kardeşim
+1 Evet sadece arka sağ kapıda var o küllüktenVideo altına atmayacağım eleştirileri, buradan yazayım.
1- Emniyet kemeri =)
2- 9.15 direksiyon tutuş =)
3- Hareket halinde koltuk ayarı =)
4- Kamera önünde sallanan Güvenal Gaz ve tespih bütün dikkati topluyor. Bundan sonraki testlerde öyle şeyler görürsen çıkar derim.
5- Bir de o kamerayı neye taktıysan bir daha ona takma gözünü seveyim. Başım ağrıdı mecbur tam ekran izlemeyi bıraktım.
6- Çok zahmetli değilse koltuk kılıflarını söküp, minderlerindeki kilimleri kaldırıp, direksiyon kaplaması sabit değilse onu da çıkarıp çekim yaparsan arabanın orijinal halini daha güzel görmüş oluruz.
7- Bu da olumlu eleştiri. Güzel tanıtmışsın, ellerine sağlık güzel kardeşim