AÇIK Passat 1.6 tdi highline'den Audiye araç değişimi

Jant

Asfalt Kurutucu
25 Eki 2016
12
1
595
Selamlar, 1.6 tdi 2016 highline Passat kullanmaktayım,araç geniş sedan olmasına rağmen arka koltuklarını hiç kullanmadım, bagajıda aynı hikaye araç değişme zamanının geldiğini düşünüyorum, Audi a4 1.4 tfsi sport (2016 2019)paket duşuk kmli ile audi a3 sedan 1.5 tsi'ler(35 tfsi sıfıra yakın 2. el bulunursa bayiden alacagım) arasında bakıyorum, hatchback almak istemiyorum passat gibi sedandan hatche donersem kesinlikle pişman olacagım. (alırsam golf alırım ki golfunde fiyatları a3le aynı).

fiyatlara baktıgımda a3'un boş paketleri s linelerinden daha pahalıya satılmakta hatchlerin slineleri 1.2m ye dolu olarak bulunurken sedanları malum kisilerin ellerinde ve fiyatları cok absurt. Almak istedigim advanced'e ek olarak konfor ve premium pakete sahip olan bir arac,malum turkiyenin yolları cukuru tumsegi bitmediginden sline dusunmuyorum bile, ote yandan audi a4 sport pakette ilan sayısı az, fiyatı yasına gore yuksek geliyor, ici daha ferah ama ciddi manada eskidi makyajlı kasaları 2.0 motor geldiginden fiyarları asırı pahalı, ikinci elde dusuk kilometrelileri olsada kasa eskimis durumda ve aracı aldıkdan bir sene bile surmeden yeni arac gelme ihtimali cok yuksek.

sadece audi alacağım, sizlerin yorumlarını bekliyorum piyasa ciddi manada sıkıntılı galiba bu alacagım son arabam olacak gibi.
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım