Passat aracıma uygun 4 mevsim lastik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahirbicak

Asfalt Kurutucu
46
Arkadaslar merhabalar
Passat b7 aracımda suan 225/40/18 ebatta jant lastik kullanmaktayım.
Malum Mersinde kar yok ama kışın konfor önemli. Halihazırda bulunan 16 jantlarıma lastik almak istiyorum
Fren mesafesi yol tutuşu sessizligi konforu güvenliği iyi bir lastik düsünüyorum. Yardımlarınızı esirgemeyin

Yaz başı conti pc5 aldım gayet memnunum öneririm. Konfor-tutuş-fren konusunda gayet başarılı abs pek devreye girmemeye başladı.

lastikcim 4 mevsimlikleri önermemişti 4 tane ucuzundan kış lastiği al tak daha randımanlı olur dedi
yazın da hamurunun yumuşak olmasından dolayı kayar ve çok ses yapar diye uyarmıştı
benim aracımın üzerinde continental ecocontact3 ile geldi 2 yıldır 35bin km yaptım çok memnunum
cnkakyz e katılıyorum premium contact5 daha iyi olur...

Michelin Cross Climate tabii ki. Fiyatı biraz tuzlu olsa da all weather olarak şimdilik rakipsiz bir lastik. Benim aracımın fabrikasyon jantının ebadı da 225 40R 18 ve bu lastik ilk çıktı zamanlarda bu ebatı yoktu. Şimdi var, üretmişler. Ama ben de sizin gibi yaparak ayriyetten bir çift 16 jant aldım kışın aracı 16larla kullanıyorum. Ve bu en doğru seçim.

Son düzenleme:
Ben yerli malı yurdun malı diyerek Pt535 aldım. Memnunum. 4000 km oldu, hayla ilk gün raftan aldığımdaki gibi duruyor.

yaklaşık 9 aydır cross climate kullanıyorum,kusursuz diyebilirim ama biraz taş topluyor.düşük hızda giderken taş seslerini duyabiliyorum :)

Bende Conti leri görünüm olarak sevemedim.Daha önceki arabama denemelik 1 çift almıştım önlere,imkanını bulup hemen sattım.

Hocam biz pirelli sottozero kullanıyordük b7 passat aracimiz da. Kiş vakti com memnun kaldik. 18 inç orijinal janta sahiptik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...