Yıllık 10 bin, ama dediğim gibi yakıt çok önemli değil çünkü ikisi arasında yakıt sarfiyatı olarak pek bir fark yok.Biri benzinli biri dizel kaç km yapacaksınız mesela
Aslında garanti uzatma vs. kafamda bi şekilde hallettim DSG konusunu, merak ettiğim sürüş rafinelik vs.O zaman ben şahsen 2.el dsgli araba almazdım kendi düşüncem tork konvertör lu şanzımandan dolayı ne kadar da fazla km yapmayacak olsanız da ve fiyat farkı fazla değilse Insignia tercih ederdim
Bile?2. el DSG'li bir araç yerine Insignia'yı bile tercih ederim
Passati hiç kullanmadım bilmiyorum ama Insignia nin sürüşü beni mutlu etti yeterli bir şekilde yürüyor 1.6 dizel otomatik kombinasyonu ile ama Insignia sert bir araba ve yol tutuşu da çok iyi geldi gozumeAslında garanti uzatma vs. kafamda bi şekilde hallettim DSG konusunu, merak ettiğim sürüş rafinelik vs.
Şöyle de bir durum var, bizim bütçede Passat'a Trendline denk geliyor, Insignia'da Cosmo donanım. Arada gerçekten uçurum var.Passati hiç kullanmadım bilmiyorum ama Insignia nin sürüşü beni mutlu etti yeterli bir şekilde yürüyor 1.6 dizel otomatik kombinasyonu ile ama Insignia sert bir araba ve yol tutuşu da çok iyi geldi gozume
İçim içimi yese de tekrardan Insignia diyeyim o zamanŞöyle de bir durum var, bizim bütçede Passat'a Trendline denk geliyor, Insignia'da Cosmo donanım. Arada gerçekten uçurum var.
Trendine donanım arıyorsanız hakikaten boş bir araba diye biliyorum mutlu etmez ve şirket arabası gibi hissettirebilir ben dediğim gibi dolu ve tam otomatik Insignia yi tercih ederdimŞöyle de bir durum var, bizim bütçede Passat'a Trendline denk geliyor, Insignia'da Cosmo donanım. Arada gerçekten uçurum var.
Trendline aradığımızdan değil de bizim bütçeye o denk maalesef ama evet gerçekten boş bir donanım.Trendine donanım arıyorsanız hakikaten boş bir araba diye biliyorum mutlu etmez ve şirket arabası gibi hissettirebilir ben dediğim gibi dolu ve tam otomatik Insignia yi tercih ederdim
Hocam hemen acele etmeyin o zaman iyice düşünüp taşının isterseniz alırsaniz pişman olmayın hiç olmazsaTrendline aradığımızdan değil de bizim bütçeye o denk maalesef ama evet gerçekten boş bir donanım.
Yıllık 10 bin, ama dediğim gibi yakıt çok önemli değil çünkü ikisi arasında yakıt sarfiyatı olarak pek bir fark yok.
Sürüş olarak (konfor, üst hızlardaki sessizlik, genel olarak rafinelik düzeyi vs.) birbirine yakınsa yani arada pek bir fark yoksa tercih direkt Insignia'ya kayıyor da emin olamadım işteBeni bilen bilir donanim olarak ekstra seyleri hic aramam. Temel seyler olsa yeterli. Ama trendline passat'ta cok bos hocam. Cogu temel donanim olarak gorulen seyler bile eksik olabiliyor. Iki aracta surus anlaminda memnun eder. Ama trendline passat ile cosmo insignia'yi yan yana koysaniz insignia ust segment durur yaninda. O sebeple oyum insignia.
Dsg ve sıkışık trafikte sorun cikarma riski daha fazla o zaman