s60 dan daha iyi ama şimdiBu kasa bu motor insignialar da fazla uçup kaçmıyor ki yeterli performans veriyor sadece
psa motoru ve yazılım hakkında pek iyi şeyler duymadım gerçi 109bg lik olanı hakınnda ydı ama bilmiyorum sorun yaşatmaz herhaldeS60 alıp yazılım yaptırmaya ne dersiniz
Babam ve yazılımS60 alıp yazılım yaptırmaya ne dersiniz
1.4 ne kadar yakar şu an ki 1.6 tdi den çok mu fazlaPassat B7 1.4 160'lık ve ağzına kadar dolu olmadıkça (DCC, ACC exc.) pek düşünmezdim. D2 Motor ile S60 kağnı gibi ama arabanın dinamikleri gerçekten başarılı. Bu fiyat bandında ne yazık ki pek araç kalmadığı için tavsiye veremiyorum ama sakin sakin kullanırım, 380 litre bagaja bir şekilde sığarım derseniz S60 alın derim.
1.4 160'lık makine istanbul içi karma tüketim 9 9.5 litreleri görebiliyor ama 1.6 TDI harbi az yakıyor aynı güzergahda nerden baksanız en az 3 litre fark ediyor.1.4 ne kadar yakar şu an ki 1.6 tdi den çok mu fazla
3 litre de ciddi bi fark1.4 160'lık makine istanbul içi karma tüketim 9 9.5 litreleri görebiliyor ama 1.6 TDI harbi az yakıyor aynı güzergahda nerden baksanız en az 3 litre fark ediyor.