Arkadaşlar selamlar.Araniza yeni katıldım. Araçlardan bugune kadar pek birsey anlamazdım ama raporla ilk aracımı almaya karar verdim.Yaklasik 1 aydır araştırıyorum ama bir adim öteye gidemiyorum. Artık ciddi anlamda yoruldum. Yardımcı olursanız gercekten sevinirim.(Dizel otomatik bakıyorum)
Peugeot 3008-> Bu arabaya bayıldım. Buna bindikten sonra hiçbir araba ilgimi cekmiyor. Ama çevremdekiler yuzunden alamıyorum. İkinci elde zarar eder, cok arıza çıkarır peugeot’a güvenilmez gibi söylemler var.
GronlandX-> Herkes Opel diyor ama ben Opeli gercekten anlamıyorum. 2018 ful donanımlı araçlarının konsol tasarımı 20 yıl öncesi gibi. Marka algısı ve kalitesi disinda ben begenemedim ama siz ne dersiniz?
Tuscon-> Dizel otomatiği oldukça güzel duruyor ama fazlaca araştıramadım.
Peugeot 3008-> Bu arabaya bayıldım. Buna bindikten sonra hiçbir araba ilgimi cekmiyor. Ama çevremdekiler yuzunden alamıyorum. İkinci elde zarar eder, cok arıza çıkarır peugeot’a güvenilmez gibi söylemler var.
GronlandX-> Herkes Opel diyor ama ben Opeli gercekten anlamıyorum. 2018 ful donanımlı araçlarının konsol tasarımı 20 yıl öncesi gibi. Marka algısı ve kalitesi disinda ben begenemedim ama siz ne dersiniz?
Tuscon-> Dizel otomatiği oldukça güzel duruyor ama fazlaca araştıramadım.