Herkese merhabalar otoparkcom ailesi
Bu güncellememizde Muğla'ya gidiş ve dönüş hikayemizden bahsedeceğim.
gitmeden önce uzun yol bakımımızı yaptık. Çekişi düşürdüğünü düşündüğümüz hava akış sensörü değişti ama sorunumuz hala çözülmedi bir süre sonra aynı sesi ve çekiş düşüklüğünü tekrar yaşamaya başladık. Yola çıkmadan önce babam Würth'ün yakıt katkısından almıştı. Feribota bindiğimizde bu yakıt katkısını koyduk depo yarının altındaydı o sıra bilerek mazot almamıştık katkı bitsin diye. Giderken Osmangazi yerine feribotla gitmeyi tercih ettik ama zaman/para açısından çokta karlı olduğunu sanmıyorum
Feribottan indikten sonra İstanbul-İzmir otobanından gittik. katkıyı ve o anki mazotu bitirmek için biraz gazlıyorduk. o süreç içerisinde düzlükte 200 km/h, hafif eğimde 210 km/h gibi hızlara (Yandex haritalar GPS verisi) ulaştık ve uzun süre 190 altına inmeden bu hızlarda seyrettik.
Sabah namazı okunmuş, saat 6 civarına geliyordu. Bir mola verelim dedik.
Mola zamanından fotoğraflar;
Ekli dosyayı görüntüle IMG_20200809_061644-min.jpg
Tabi aracın önüne bakınca büyük bir katliam yaptığımızı fark ettik. Camda da bayaa vardı ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim
Ekli dosyayı görüntüle IMG_20200809_061701-min.jpgEkli dosyayı görüntüle IMG_20200809_063929-min.jpg
Mola sonrası depoyu BP'den fulledik. depo 60 Litre içindekiyle 50 litre falan aldı 360 TL falan tuttu sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle IMG_20200809_064924-min.jpg
Sonrasında Otoban'dan İzmir'e kadar gittik. İzmir'den Aydın yolu vasıtasıyla Muğla'ya kadar gittik. Yollar Muğla'ya kadar çok güzel. Muğla'ya girdikten sonra sizi zevkli virajlı yollar bekliyor
ama tabi o anki durumdan ötürü efendi bir şekilde döndük virajları. Muğla'nın virajlı yollarında durup çektiğim birkaç fotoğrafta şöyle ;
Ekli dosyayı görüntüle IMG_20200809_124423-min.jpg
Muğla'ya gelirken hiç dikkat etmeden, sürekli gazlayarak geldiğimiz için yakıt ekonomisinden hiç bahsetmeyeceğim. Mantık düzeyinde hesaplarsak 1 depodan az harcayarak gelmiş bulunduk.
Bu da ben .d
daha bir ton fotoğraf var ama mesaj başına fotoğraf sayımız sınırlı. Dönüş yazısında kalan fotoğrafları yollarım artık
Fotoğrafları alsın diye zaten kalitelerini bir ton düşürmek zorunda kaldım.
geliş yazısından şimdilik bu kadar.
DÜZENLEME: Düşündüğüm gibi fotoğrafların çoğu bozuk yüklenmiş...