KAPALI Peugeot 407 2.0 HDİ Debriyaj Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semikk

Asfalt Kurutucu
5 Eki 2016
11
3
595
Kayseri
Arkadaşlar Merhabalar,

2 Ay önce bi 407 aldık. Araç uzun yola gidip geldikten sonra debriyajdan ses gelmeye başladı. Debriyaja sonuna kadar basınca hafif bir ' lokurdama ' duyuluyor. Fakat arabanın kavramasında en ufak bir problem yok. Sadece ses var. Ustaya götürdük ve aracın uzun yolda şanzımanının çok ısınmasından dolayı olabileceğini söyledi. Bu arabalarda debriyaj setinin tamamen değişmesi gerekiyormuş. Oynar volant olduğu içinde setinin fiyatı 1500 lira dedi. Fakat internette setini 1.049.000 liraya buldum. Sorum şu ; aramızda daha önce aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var ise bu konuda bana yol gösterebilirler mi ? Ne yapmam gerekiyor?

Teşekkürler.
 
Son düzenleme:

kerpetenemir

Emir Kerpeten
Panpa
9 Eyl 2016
1,332
2,965
3,770
27
İstanbul
Marka
Opel
Oynar volant değişiri çıkartan ustayı alnından öpmek istiyorum :) bende opel servise gittiğimde banada oynar volant var komple değişicek dediler 1600tl debriyaj için fiyat çıkardılar , sanayiye gittim baskı balata aldım ve ustamda taktı yağ falan dahil 500tlye hallettim , sorununuz hakkında bir bilgim yok ve aynı sesi bende duyuyorum sorunu çözünce bilgilendirirseniz çok sevinirim
 
  • Beğeni
Tepkiler: semikk ve bt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım