Hocam sitede göremedim.Hız sınırlayıcı mevcut. Tüketim çok değişken, 1km gidip ortalama 28 lt de yaktığını gördüm, uzun yolda 4.2 yaktığını da. 2000 km ortalaması 7.7 lt. Ağırlıklı şehiriçi , ortalama hız 19km/s. Mirrorlink ile telefonu araca bağlayıp navigasyonu ekrana yansıtabiliyorsunuz.
Ben de ibiza seçerdim.Ayrıca ibizanın ön konsolu yumuşak.İç mekan fetişçileri (genelde vw ciler)sanki sürekli dokunuyorsunuz içeriye.İbiza'nın konforu da gayet iyi.Ve polo 90 bg iken diğerleri 110 bg.İbiza alın derim pişman olmazsınız.1.0 ecotsi ibiza alirdim.
T
Yeni nesil 3 silindirli 12v motor
Performans iyi
Yakit iyi
Fiyati iyi
Ben parasini verdigim arabanin ,para verdigim yanini kullanmak isterim.yumusak malzeme kullanmasi benim onceligin degil.oturup ellemek veya kemirmek niyetim yok. ama hiz sabitleyiciyi en baz donanimina bile koyan ibiza benim favorim olur.
Aynı 110 ps motorlar polo içinde var ama ülkemizde satılmıyor. Satılsa iyi olurduBen de ibiza seçerdim.Ayrıca ibizanın ön konsolu yumuşak.İç mekan fetişçileri (genelde vw ciler)sanki sürekli dokunuyorsunuz içeriye.İbiza'nın konforu da gayet iyi.Ve polo 90 bg iken diğerleri 110 bg.İbiza alın derim pişman olmazsınız.