Hayır ben çok seviyorum polo manyağı desem yeridir ama babaMert bir türlü polo sevdiremedi kendini size
Akarrrr poloylada akar hallederizArada uzun yol yapıyorsunuzdur alın Leon' u ferah ferah takılın. Hem ehliyeti alınca piyasa da yaparsın Leon' la.
Şuan bizimki bir düşünce sadece fikir almak istedik forumdaki arkadaşlardan golfte pahalı hocamGolf e yukselmeye calissaniza
Ya abi beklentiniz ney bilmiyorum ama ben hem poloyu hem leonu kullandim ve polo bana daha siki ve daha derlitoplu geldi leondan. Sahsen polo dan leona gecmezdimŞuan bizimki bir düşünce sadece fikir almak istedik forumdaki arkadaşlardan golfte pahalı hocam
bazen arka taraf 3 kişi gidince bizimkiler sıkıştık falan diyor orada sıkıntı çok sorun değil ama sohbet ederken aklımıza geldi işte öyleYa abi beklentiniz ney bilmiyorum ama ben hem poloyu hem leonu kullandim ve polo bana daha siki ve daha derlitoplu geldi leondan. Sahsen polo dan leona gecmezdim
Yok mu gerçekten ? . Sağda solda gördüğüme göre( hiç binmedim) farları zayıf.Ah o aslanın farları yok mı farları
1.0 ne zaman geldi ? bilmiyordum1.0 eco tsi dsg octavia alin
Zayıf ama görünüşü güzelEkli dosyayı görüntüle 852
Yok mu gerçekten ? . Sağda solda gördüğüme göre( hiç binmedim) farları zayıf.
Leon daha uzağı aydınlatmis. 308 ise daha yakini daha parlak aydınlatmis.Ekli dosyayı görüntüle 852
Yok mu gerçekten ? . Sağda solda gördüğüme göre( hiç binmedim) farları zayıf.
Vag kafana vurmuş panpaLeon daha uzağı aydınlatmis. 308 ise daha yakini daha parlak aydınlatmis.
Bence aslan kardeş senin komşun olmuşVag kafana vurmuş panpa
Foto denk geldi panpa, peder pejocuBence aslan kardeş senin komşun olmuş