Hayır ben çok seviyorum polo manyağı desem yeridirMert bir türlü polo sevdiremedi kendini size
 ama baba
 ama baba 
AkarrrrArada uzun yol yapıyorsunuzdur alın Leon' u ferah ferah takılın. Hem ehliyeti alınca piyasa da yaparsın Leon' la.
 poloylada akar hallederiz
 poloylada akar hallederiz 
Şuan bizimki bir düşünce sadece fikir almak istedik forumdaki arkadaşlardan golfte pahalı hocamGolf e yukselmeye calissaniza

Ya abi beklentiniz ney bilmiyorum ama ben hem poloyu hem leonu kullandim ve polo bana daha siki ve daha derlitoplu geldi leondan. Sahsen polo dan leona gecmezdimŞuan bizimki bir düşünce sadece fikir almak istedik forumdaki arkadaşlardan golfte pahalı hocam
bazen arka taraf 3 kişi gidince bizimkiler sıkıştık falan diyor orada sıkıntıYa abi beklentiniz ney bilmiyorum ama ben hem poloyu hem leonu kullandim ve polo bana daha siki ve daha derlitoplu geldi leondan. Sahsen polo dan leona gecmezdim
 çok sorun değil ama sohbet ederken aklımıza geldi işte öyle
 çok sorun değil ama sohbet ederken aklımıza geldi işte öyle 

Yok mu gerçekten ?Ah o aslanın farları yok mı farları
 . Sağda solda gördüğüme göre( hiç binmedim) farları zayıf.
 . Sağda solda gördüğüme göre( hiç binmedim) farları zayıf.1.0 ne zaman geldi ? bilmiyordum1.0 eco tsi dsg octavia alin

Zayıf ama görünüşü güzelEkli dosyayı görüntüle 852
Yok mu gerçekten ?. Sağda solda gördüğüme göre( hiç binmedim) farları zayıf.

. Ayrıca makyajlancak diye haberler cikiyor leon ile ilgili yüzden bence biraz daha bekleyin alacaksanız da.
. Ayrıca makyajlancak diye haberler cikiyor leon ile ilgili yüzden bence biraz daha bekleyin alacaksanız da.Leon daha uzağı aydınlatmis. 308 ise daha yakini daha parlak aydınlatmis.Ekli dosyayı görüntüle 852
Yok mu gerçekten ?. Sağda solda gördüğüme göre( hiç binmedim) farları zayıf.
Vag kafana vurmuş panpaLeon daha uzağı aydınlatmis. 308 ise daha yakini daha parlak aydınlatmis.

Bence aslan kardeş senin komşun olmuşVag kafana vurmuş panpa

Foto denk geldi panpa, peder pejocuBence aslan kardeş senin komşun olmuş