HABER Porsche'den 2018 Cayenne görüntüleri sızdırıldı

sergensatir

Asfalt Kurutucu
107
Porsche geçtiğimiz Perşembe günü 29 Ağustos’ta tanıtımı yapılacak 2018 Cayenne’in taslak görüntülerini yayınlamıştı. Tabii ki de fotoğrafların gizli kalması uzun sürmedi ve 2018 Cayenne’in sızdırılan görüntüleri AutoExpress aracılığıyla internete düştü.

2018 Cayenne, Macan’ın büyütülmüşü olacak

Daha büyük bir Macan bekliyorduk ve Porsche de zaten aşağı yukarı Cayenne’i düşündüğümüz gibi tasarlamış. Macan’ın aksine yeni Cayenne’de tersine açılan kaput kullanılmamış. Yeni tasarım ızgaranın önünü daha geniş göstermiş olsa da güncel 2017 tasarımından çok ayrılmamış. Arka kısımda Porsche 911.2, 911 ve Macan’da da da gördüğümüz üç boyutlu arka LED farları kullanılmış.

2018-porsche-cayenne-leaked-0007.jpg


Kokpite girdiğimizde bizi Panamera’dan alışkın olduğumuz çoğu dokunmatik olan kontrol kumandaları karşılıyor. Büyük bir dokunmatik ekran orta konsolu kaplıyor. Göstergelere baktığımızda analog hız ve devir saatiyle beraber yine tipik Porsche göstergeleri ile karşılaşıyoruz.

Yeni Cayenne’de motor olarak V6, V8 ve plug-in hibrit modeller bekleniyor.

Otomobil 29 Ağustos’ta resmen ve tüm ayrıntılarıyla tanıtılacak. Daha fazla bilgi için bizi takip edin.

1 arasında 4





Read the whole post here.
 
Son düzenleme:
Plakanın ' GO ' karakterinin üzerindeki dikdörtgen şeyin içindeki kamera mı sensör mü nedir o? Kameraysa film çekecekler herhalde.
Bence de sensör falan değil kamera o bildiğin ve o büyüklükte bir kamerayla profesyonel fotoğraf bile çekilir. Dikkat ettim de bayaa bildiğin mercek ben burdayım diye bağırıyo
 
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk
Bence de sensör falan değil kamera o bildiğin ve o büyüklükte bir kamerayla profesyonel fotoğraf bile çekilir.
Sensör de olabilir, kamera da olabilir.. Ama o büyüklükte ki bir sensör ancak tam otonom sürüşe sahip araçta olur da Tesla da bile o kadar büyük sensör görmedim ben. Kamera olsa neyi gösteriyor, neyi çekiyor ? Fotoğraf makinesinin lensinden daha büyük yani.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche ve yaso
Geniş
Plakanın ' GO ' karakterinin üzerindeki dikdörtgen şeyin içindeki kamera mı sensör mü nedir o? Kameraysa film çekecekler herhalde.
Plakanın ' GO ' karakterinin üzerindeki dikdörtgen şeyin içindeki kamera mı sensör mü nedir o? Kameraysa film çekecekler herhalde.
Geniş açılı bir güvenlik kamerası olabilir. Malum yavaş yavaş kamera zorunlu oluyor Avrupa'da.
 
  • Beğeni
Tepkiler: yaso