PS4 vs PC6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi lastik?

• PS4

Kullanılan: 8 72.7%
  • CPC6

Kullanılan: 3 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RYAN7R

Özg
Panpa
4,160
30
Marka
Yok
Merhaba arkadaşlar,

2 lastik arasında kaldık, arkadaşıma alacağız, 225/45 R17 ebadında, ikisininde AB etiket değerleri tamamen aynı, fiyatlarıda aynı (400-410 TL), ama bir türlü karar veremedik, mevcut lastiklerde Michelin Primacy 3 ve rezalet lastikler, alınması düşünülen detayıyla lastikler bu:

Continental ContiPremiumContact 6 225/45 R17 91Y FR 400 TL
Michelin Pilot Sport 4 225/45 R17 94Y XL 409 TL

AB Etiketi: Yakıt Ekonomisi(C), Islak Performansı(A), Lastik Gürültüsü(71dB), iki lastik içinde aynı

Lastiğin takılacağı otomobil: 1.5T 182hp Civic HB

Son düzenleme:
Valla conti'yi bilmem ama PS4 güzel lastik.

İlk 15.000 km'de efsane yol tutar, güzel asfaltta arabada abs bile devreye girmez.

Benimkiler sanırım 40.000'i geçti, ama hala öldü diyemem.

Yağmurda çok iyidir, kuruya yakın fren mesafesi sunar.

Çok soğuklarda bile taş kesilmez, güven verir.

Tek uyaracağım nokta, sakın piste girmeyin, tek seans bile dayanamayabilirler.

Onun dışında her türlü hakkını veren bir lastiktir.

Premium contact 6 lastikleri sport contact 5 teknolojisiyle uretildi. Fakat premium contact 5'in de konfor unsuru eklendi. Yani konfor + tutus ikilisi arasinda denge tutturularak uretilen bir lastik.

Ps4 ise yuksek performans lastigi olarak geciyor. Konfor da muhakkak verir ama uretim amaci o degil.

Iki lastik arasindaki farki ancak limitte anlarsiniz diye dusunuyorum. Ikisi de memnun eder ama burada surucunun beklentisi tercih noktasinda onemli. Neticede bunlar ayni segment lastikler degil. Beklentiye gore ikisi de oldukca memnun eder.

Premium contact 6 lastikleri sport contact 5 teknolojisiyle uretildi. Fakat premium contact 5'in de konfor unsuru eklendi. Yani konfor + tutus ikilisi arasinda denge tutturularak uretilen bir lastik.

Ps4 ise yuksek performans lastigi olarak geciyor. Konfor da muhakkak verir ama uretim amaci o degil.

Iki lastik arasindaki farki ancak limitte anlarsiniz diye dusunuyorum. Ikisi de memnun eder ama burada surucunun beklentisi tercih noktasinda onemli. Neticede bunlar ayni segment lastikler degil. Beklentiye gore ikisi de oldukca memnun eder.
+1

Ikisi de guzel lastik, hangisini alirsaniz alin pisman olucaginizi dusunmuyorum ama PS4 un yol tutusu ust duzey. Performans lastigi olmasi konforu kotudur diye dusundurtmesin biz de dahil olmak uzere cogu kisi konforundan memnun. Tavsiyem PS4 kesinlikle.

Son düzenleme:
ps4 csc5 in rakibi denebilir. cpc6 gerek tutuş gerek konfor olarak csc5in üzerinde üretildi. ben yeni lastik olarak csc5 yerine ps4 düşünüyordum ama cpc6 çıkınca ona kaydım gibi. ama bi test görmedim cpc6 ya dair. gerçekten dedikleri gibi mi bilemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...