Push Bildirimleri Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berkin

Reis
Yönetici
Admin
7 Eyl 2016
4,055
3
15,290
5,720
26
Istanbul
Marka
Honda
Merhabalar,

Sitemizde push bildirimleri aktif hale getirilmiştir.

Push bildirimleri; destekleyen sistemlerde, masaüstü ve mobil cihazlarda OTOPARK.COM Forum'u ziyaret etmiyor dahi olsanız forumdan bildirim almanızı sağlar.
Takip ettiğiniz konulara cevap yazıldığında veya etiketlendiğinizde, size mesaj yazıldığında bildirim alırsınız.

Nasıl kullanılır?

1.)
Eğer kullandığınız cihaz push bildirimini destekliyor ise, aşağıdaki resimde gösterildiği şekilde ekranın en altında bir istek alacaksınız.

push_1.jpg


2.) Ekranın en altında yer alan "push bildirimlerini etkinleştirmek" yazısına tıkladığınızda, ekranınızın sağ üst köşesinde push bildirimlerini aktifleştirmek için tarayıcınız bir soru soracaktır. Kullandığınız tarayıcıya ve cihazınıza göre (örneğin mobil cihazlar) bu uyarının çıkma şekli farklı olabilir.

push_2.jpg


3.) Bildirim yollamamıza izin verdikten sonra sistemin çalıştığını göstermek amacıyla bir deneme bildirimi alacaksınız. Artık herhangi bir şey yapmanıza gerek yok.

Forum ile ilgili en güncel bildirimler cihazınıza gelecek.


Nasıl kapatılır/seçenekleri değiştirilir?

Eğer hangi koşullar için push bildirimi almak istediğinizi seçmek veya push bildirimlerini kapatmak için buraya tıklayabilir veya sağ üstte yer alan isminize tıklayıp, Tercihler'e tıklayabilirsiniz. Karşınıza çıkan ekranda aşağıdaki resimde gösterildiği gibi "Push Bildirimleri" seçenekleri bulunacak.

Kapatmak istiyorsanız, karşınıza çıkacak sayfada "Push bildirimlerini devre dışı bırak" seçeneğine tıklayın. Bu kadar basit.

push_son.jpg


Sorularınızı her zaman özel mesaj yoluyla sorabilirsiniz,
İyi forumlar
Berkin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım