Radar şüphesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aesutsever

Asfalt Kurutucu
47
Abiler bugün sabah 50 hız sınırı olan yolda 60 65 arası hızla giderken bir anda yola ters duran beyaz accent gördüm görür görmez frene abanım baya yavaşladım ama tam radar aracının yanından geçerken içinde 1 kişinin olduğunu onun da ne yola ne de cihazlarla ilgilenmendiğini gördüm aynı yolda iki ay önce radara yakalanmıştım ilerde çevirmeye alıp ceza kesmişlerdi bu sefer çevirme de yoktu bir de geçtikten sonra aynadan baktığımda radar aracı dörtlüleri yakıp aracı hareket ettirmeye başladı sizce ceza yemiş olabilir miyim abiler
 
Mesafe de önemli biraz yakalanmamış da olabilirsin ama ileride çevirme yoktu diye girmedin anlamına da gelmiyor tabii.

9 Kasımda Isparta-Konya arasında tek şerit yolda ve yolda da tek çizgi vardı yani sollama yasaktı, tır vardı önümde ben de arkadan 120-130 civarıyla hiç duraksamadan geçmiştim bir baktım karşıda yol kenarında radar var, hemen frene abanıp kendi şeridime geçtim kesin girdim demiştim ama girmemişim ben de çok şaşırmıştım hatta. Hem de gelirse ters şerit ve hızdan gelir diyordum ama bir şey olmadı, mesafeden dolayıdır diye düşünmüştüm.

Bekleyin zaten olan olmuş kafaya takmaya değmez, girmişseniz de en alt dilimden girmişsinizdir.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Sailor
https://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Trafik_Sorgulari.aspx

Arada bir buradan girip ceza olup olmadığına bakabilirsiniz. E-Devlet şifreniz varsa oradan da bakabilirsiniz.

Kesin olarak ceza yemişsiniz yahut yememişsinizdir demek zor. Radar aracında sistem o zaman çalışıyor muydu ? Yeterli uzaklık ve mesafe var mıydı ? gibi sorulara cevap bulmak güç olduğu için sorunuza kesin yanıt vermek de zor. Ancak yukarıdaki linkten ara ara takip ederseniz kesin yanıt alabilirsiniz.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Ugur
[emoji3][emoji23][emoji4]
8aaaeb7f43375b353f4758eb97b28d7f.jpg


Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ben yaklaşık 200 metre ileriden ceza yedim. Radar cihazları baya gelişmiş ama araba hareket ediyorsa bilgisayarı kapatmış olabilir.
 
[emoji3][emoji23][emoji4]
8aaaeb7f43375b353f4758eb97b28d7f.jpg


Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu fotoğrafı yaklaşık 3-4 yıl önce ilk defa bir otomobil grubumuzda paylasildiginda görmüştüm . Dün canlisini gördüm .

Radar tabelasi vardı seyyar , dedim millet yavaslasin diye koyuyorlar . Karşıdan bir symbol bize bakıyor . Resimden anlaşılacağı uzere burasi bir benzin istasyonu , araç gri olduğu için radar olduğunu pek sanmiyordum . Yine de tedbiren yavaslayalim dedim yavaşladık ve aracin önündeki radar düzeneğini gördük ...

Fotograftaki yer yani dün bize selam çakan radarin bulundugu yer Sivas-Malatya karayolu üzerinde sivas çıkışından yaklaşık 20km ileride bulunan " Ulaş Beldesi " anladığım kadarıyla burada sürekli radar oluyor .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğeni
Tepkiler: RYAN7R ve Ugur
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...