Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam gaz giderken sarı yandı ardından kırmızı gördüm geçtim ama bi baktım aynaya herkes durdu sağda gözüm ilişti radar aracını ama sonra hiç çevirme olmadı. Korkulu bir bekleyiş içinde olamam gerekli mi sizce ceza makbuzu gelir mi eve?
Trafik cezaları artık posta ile gönderilmeyecek diye okumuştum. Elektronik ortamdan görülebilecek. Ruhsat sahibinin e-devlet şifresiyle giriş yapılıp oradan öğrenilebilir. Veya nette plaka sorgulatarak da ceza öğrenme yolları var fakat en garantisi e-devlet'tir.
Bu uygulama ne zaman başladı bilmiyorum ama şubat ayında maalesef 55 hız sınırı yolda 56 ile radara girdim eve posta geldi. Yinede bir kontrol edin derim
Bu uygulama ne zaman başladı bilmiyorum ama şubat ayında maalesef 55 hız sınırı yolda 56 ile radara girdim eve posta geldi. Yinede bir kontrol edin derim
Yeni daha çok yeni ama her ilde henüz oturtamadılar. Zaman içerisinde tamamen elektronik ortamdan görülecek. Şimdilik bazen posta geliyor, bazen elektronik ortamda gözüküyor.