Renault 19 Europa 1.6 Rne Alize

Suha Baltacı

Suha BALTACI
Düz Yol Gazcısı
28
24
Marka
Renault
Merhabalar. Sahibi olduğum Renault 19 Europa 1.6 Rne Alize hakkında siz; Otoparkcom forum üyelerinin fikirlerini, düşüncelerini, bakış açılarını merak ettiğim için böyle bir konu açtım. Yorumlarınızı bekliyorum :)

2000 modelini babam için revize ettim. A'dan Z'ye çoğu şeyini biliyorum. Araçta bir sorun veya kafanıza takılan şeyler varsa sorabilirsiniz.

Merhabalar. Sahibi olduğum Renault 19 Europa 1.6 Rne Alize hakkında siz; Otoparkcom forum üyelerinin fikirlerini, düşüncelerini, bakış açılarını merak ettiğim için böyle bir konu açtım. Yorumlarınızı bekliyorum :)
Gördüğüm R19'ların genelinin burnu havada, arkası ona göre daha aşagıda.

Zamanla amörtisörlerin, helezonların işlevini kaybetmesinden kaynaklanıyordur muhtemelen ama; nokta atışı kesin bir teşhis var mı merak ettim.

Zamanla amörtisörlerin, helezonların işlevini kaybetmesinden kaynaklanıyordur muhtemelen ama; nokta atışı kesin bir teşhis var mı merak ettim.
30-40 kilo yem çuvalları bile burnu dikmeye yetiyor :D Ya bagajları dolu ya da tankın ağırlığı bence. suspansiyonlar gazlı olduğundan mı bilmiyorum ama çok fazla yumuşak. 85 kiloyum bagaja oturduğumda arka tekerler çamurluğun içine giriyordu.

Benim ön daha aşağı da alt takım daha yeni değişti tamamen elden geçirildi 😀😀