KAPALI Renault clio 0.9 icon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tunahan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tunahan

Asfalt Kurutucu
2
Clio 0.9 motor tercih edilir mi performans(son hız ara hızlanma) yakıt olarak nasıldır kullanan bilgisi olan var mı

0.9 motorun üretimi durduruldu diye biliyorum
onun haricinde clio 4 1.5 dci kullanıcısıyım
başka soruların olursa cevaplamaya çalışırım clio ile ilgili

Captur vardı bizde yani azıcık yüksek clio. Babamin amcası 0 km aldı 0.9 motor Manuel. Ben bir genç olarak performansini begendim, motor sesi güzel. Kullanan amcam da yakıtından çok memnundu. 1.6 dizel c4 aldılar reno yu arıyordu valla :D

Clio 0.9 motor tercih edilir mi performans(son hız ara hızlanma) yakıt olarak nasıldır kullanan bilgisi olan var mı
0.9 düşündüğünüze göre benzinli düşünüyorsunuz rakibi 1.2 75bg 16v,eğer tüp düşünüyorsanız kesin 1.2 alın yakıt tüketimleri 1.2'nin 6.3 ile 6.9 arası yakıyor 0.9'un tam bilmiyorum ama 0.8-1.5L daha az yakar diye tahmin ediyorum 1.2'nin bakım maliyetleri daha ucuz sonuçta biri atmosferik biri turbo performansı 0.9 un az daha iyi ama performanslı kullanımda 1.2 den daha fazla yakar

0.9 düşündüğünüze göre benzinli düşünüyorsunuz rakibi 1.2 75bg 16v,eğer tüp düşünüyorsanız kesin 1.2 alın yakıt tüketimleri 1.2'nin 6.3 ile 6.9 arası yakıyor 0.9'un tam bilmiyorum ama 0.8-1.5L daha az yakar diye tahmin ediyorum 1.2'nin bakım maliyetleri daha ucuz sonuçta biri atmosferik biri turbo performansı 0.9 un az daha iyi ama performanslı kullanımda 1.2 den daha fazla yakar
Uzun yolda 0.9 bedavaya götürüp getiriyor valla. Bence 0.9 alınır yakit pişman eder de arabayı severseniz 1.2 LPG alırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...