HABER Renault Clio Crossover kamuflajlı olarak yakalandı!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Renault, şu sıralar beşinci nesil Clio’yu ortaya çıkartmak için yoğun mesai harcıyor. Fakat Fransız marka arka planda Renault Clio tabanlı yeni bir crossover model de geliştirmeye başlamış!

Captur’a kardeş geliyor: Renault Clio Crossover göründü!

Son dönemde markalar arasında adeta bir patlama yaşanan SUV pazarında artık her üreticinin en az bir modeli bulunuyor. Yeni yüzüyle pek yakında karşımızda olması beklenen Renault Clio’nun yükseltilmiş versiyonu objektiflerden kaçamadı. Pazarda Captur, Kadjar ve Koleos modelleri ile var olan Fransız marka, aileye küçük bir üye daha ekleyecek gibi görünüyor.

Tasarım bakımından Clio ile aynı görünen prototip; Dacia Sandero Stepway, Hyundai i20 Active ve Ford Fiesta Active modellerine rakip olacak. Bu yönden aracın konumlandırması da Captur’un altında yer alacak. Ayrıca modelin kaputunun altında 1.0 ve 1.3 litrelik benzinli ve 1.5 litre dizel motor seçeneklerinin bulunacağı iddia ediliyor. Son olarak Renault Clio Crossover olarak adlandırılan aracın 2019 yılında duyurulmasının beklendiğini belirtelim.

1 arasında 9










Read the whole post here.
 

DouglasAdams

DOKTOR
Destekçi
24 Mar 2017
9,911
2
24,202
5,320
İzmir
Marka
Toyota
''Güncel Clio zaten yol tutmuyordu; düşük bütçeli yüksek Clio hiç tutmayacaktır diye önyargıda bulunmak istemem'' diyeceğim de...
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: by

hakanrs

Düz Yol Gazcısı
24 Eyl 2018
11
9
145
İstanbul
Marka
Renault
Güncel clio'yu cpc5 lastiklerle 4 yıldır kullanıyorum. Popüler B sınıfı araçların hepsini kullandım, yol tutuş konusunda clio sınıfında en iyilerden. Yurt dışında yapılan ''moose test''lerde coğu c sınıf otomobillerden bile daha stabil ve olgun davranıyor. Samimi söylüyorum araca sahip olduğum için övmüyorum. Aksine alırken ben de ön yargıyla, maddi durumum el vermediği için tercih etmek zorunda kaldım. 4 yıldır çok memnunum, iyi ki almışım diyorum şimdi.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım