Merhabalar. Aracınızı güle güle kullanın.
Konuyu kirletmek istemiyorum ancak merak ettiğim birkaç şey var. 1.3 Mj Linea kullanıyoruz ve imkanlar el verirse 1.6 Benzin+Lpg motora geçmeyi düşünüyoruz. Renault donanımlarını iyi bildiğim için Fluence Dynamique 1.6 Manuel araştırıyorum. (İmkanlar el verirse değiştireceğiz. Net birşey yok) Boş Fluence hakikaten beğenilecek gibi değil. Privilege + Xenon + Sunroof ve olabilirse ekranlı olmasını çok isterdim ancak içi bej olması bana göre rezalet.. İcon'a çıkmayaca gerek olmayacağını düşünüyorum.
Merak ettiklerimi satır satır yazıyorum ancak gerçekten konuyu kirletmek istemiyorum. Eğer rahatsız olursanız lütfen belirtin yönetim silsin.
- 1.6 motorların hepsi 5 ileri sanırım. Şanzıman oranlarını bilen var mı? (Megane II bile 6 ileriydi
)
- Makyajlı ile makyajsız arasında konfor olarak çok fark var mı?
- Yol tutuş ve yalıtımı Linea'ya göre ne kadar daha iyi acaba? En merak ettiğim bu. Kullanan var mı?
- Aslında makyajlı FD6 almak istiyoruz ancak aynı yıl daha fazla donanım ve daha ucuz yürütme imkanları açık ara Fluence'ye itiyor. Muadili FD6 60-65 bin TL iken Fluence 48 bini geçmiyor. Aradaki rakam kadar konfor ve yol tutuş farkı olacağını düşünmüyorum ama yine kullanan varsa ''Civic'e göre rezalet'' kelimesi kullananların haklılık payı var mı?
Konuyu her zaman takip ediyordum. İnsanlardaki algı bu aracın neredeyse B segmenti ile aynı yol tutuş ve konfora sahip olduğu yönünde.. Megane 3 Privilege Dci + Edc çok kısa süre kullandım ancak hiçbir sonuca varamadım. Araç kazalı ve 150 bini geçmişti. Zaten kullandığım 6-7 km idi. Linea'yı satıp aradaki fark çok az olacağı için ve benzinli aracın bakımı, bakım fiyatları ve konforu daha avantajlı olacağı için düşünüyoruz.
Cevaplarınız için teşekkürlerimi sunuyorum.
Saygılarımla