https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/TR/price-list/Renault-Binek-20180717..pdf
yüz üç bin te le. 103 bin tl. 103.000. tl.
back to old days.https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/TR/price-list/Renault-Binek-20180717..pdf
79 o da yine çok pahalı.Symbol 103 bine otomatik dizeli satılıyor. İlla otomatik dizel olacak fikri bana pek bir absürd geliyor. 1,0 motor manualide alınabilir. Benzinli arabayı adamdan saymıyonuz.
79 o da yine çok pahalı.
Symbol'un dizelini otomatiğini geçtim, orta konsolu 18 ayar altından yapılsa bile 103 bin olması tartışılır.Evet çok pahalı ama , direk her seferinde symol 103 bin denilerek başlık açınca yanıltıcı oluyor .
Symbol'un dizelini otomatiğini geçtim, orta konsolu 18 ayar altından yapılsa bile 103 bin olması tartışılır.
Eğer son zamanlarda değişmediyse hep dizeli satılıyor abi dizel de en ucuz 96650 TL. Yaklaşık %7 oynuyor bence o kadar da abartı değil ama dediğin gibi biraz yanıltıcı.Evet çok pahalı ama , direk her seferinde symol 103 bin denilerek başlık açınca yanıltıcı oluyor .
Takıntıdan çok yeni araçlarda atmosferik seçeneklerin gittikçe azalması etkili bence. Eminim ki güncel golf uygun fiyata eski 1.6 8v 102hp motor ile satılsa insanlar kuyruğa girer lpg takıp kullanır.Türk insanının dizel otomatik veya benzinli turbo otomobil takıntısı sayesinde lpgye olan rağbet düşüyor. Bizde faideleniyoruz... 2,87 liraya düştü. Benzin istasyonlarında kuyruk var. ama lpg istasyonlarındaki araç sayısı azalıyor giderek.
Bu milletin neyine symbol'e binmek.. Milletvekilleri, Valiler, Devlet üst makamına sahip kişiler dururken marabaların ne haddine symbol'e falan binmek. Siz çalışıp ödeyin işte verginizi, fazla konuşmayın.
Lisede dershanede ki tarih hocam, ' okumazsanız maraba olursunuz ' diyordu. Okuyunca da maraba olduk hocam. Buradan selamlar..
symbol'u benzinli alan sanırım çok çok az insan vardır. Symbol ün üretiliş amacı ortada. 1.2 atmosferik motorlar lpg ile çok uyumlu ve verimli de değil. Evet otomatik şart değil ancak zaten arada 4 bin tl fark var.Symbol 103 bine otomatik dizeli satılıyor. İlla otomatik dizel olacak fikri bana pek bir absürd geliyor. 1,0 motor manualide alınabilir. Benzinli arabayı adamdan saymıyonuz.
aklıma binali yıldırımın dediği geldi. "DEDEM BU ÇOCUK OKUMAZ, ÇOBANLIK YAPSIN DEDİ. Ben de çoban oldum." demiştiBu milletin neyine symbol'e binmek.. Milletvekilleri, Valiler, Devlet üst makamına sahip kişiler dururken marabaların ne haddine symbol'e falan binmek. Siz çalışıp ödeyin işte verginizi, fazla konuşmayın.
Lisede dershanede ki tarih hocam, ' okumazsanız maraba olursunuz ' diyordu. Okuyunca da maraba olduk hocam. Buradan selamlar..
Çobanlar da bizim vatandaşımız, kardeşlerimiz ama her işi ehline vereceksin. Bir ülkede bu zihniyet başbakan olabiliyorsa o ülkede symbol de 103 bin lira olur, focus da 200 bin lira oluraklıma binali yıldırımın dediği geldi. "DEDEM BU ÇOCUK OKUMAZ, ÇOBANLIK YAPSIN DEDİ. Ben de çoban oldum." demişti