KAPALI Renault Talisman... trim sesi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Myunder

Asfalt Kurutucu
9 Eyl 2016
2
0
535
Merhabalar,

Uzun süre İstanbul'da yaşayıp o karmaşadan kurtulmuş biri olarak otomobil tercihlerim değişti... Bugün hanımla alışverişe çıktığımızda Renault Talisman inceleme fırsatımız oldu. Özellikle içi ve kahverengi döşemeleri ikimizin de kalbini fethetti. Eve gelir gelmez testi açıp izledim ve özellikle kasis geçiminde gelen trim sesinde takıldım. Yabancı testlere de baktım ve NCAP testini inceleyim dedim... aşağıda linkini bulacağınız NCAP testinde tavanda yaşanan dalgalanma dikkatimi çekti... peşi sıra olağan bir durum mu diye Passat ve Superb NCAP testlerini de inceledim Mondeo'un NCAP testini bulamadım... Talisman'da yaşanan dalgalanma Passat'ta yok Superb de ise çok az noktasal olarak var. Bu konuda özellikle Otopark ailesi bir bilgi sahibi midir? Tavan sacının böyle dalgalanması güvenlik (enerji absorbe edilmesi) için alınmış bir önlem mi?... Yoksa Otopark testinde bahsedilen trim sesi ve arabanın esnemesi bununla alakalı olabilir mi?

Ve bir soru daha elektronik amortisörler için yabancı testlerde bile kelime edilmiyor... gerçekten çalışmıyor olabilir mi?

Bu sözü edilen 4 model haricinde başka hangi modelleri karşılaştırmaya dahil edebilirim?

Teşekkürler...

Talisman NCAP testi

Passat NCAP testi

Superb NCAP testi
 

mgdedeoglu

Reis
7 Eyl 2016
3,232
9,855
5,320
36
Stuttgart
Hocam trim sesi öyle bir olay ki, cam tavandan da gelebilir, koltuğun derisinden de gelebilir, emniyet kemeri de sebep olabilir. Direkt olarak öyle bir dalgalanmadan kaynaklanacağını düşünmüyorum. Ancak araçların rijitlik katsayılarını bulmak lazım karşılaştırma yapmak için.
 

isetta

Asfalt Kurutucu
10 Eyl 2016
7
9
595
42
istanbul
iyi günler. ben de d sınıfı araştıran 2016 auris premium otm kullanıcısıyım. mondeo abd pazarında ve bazı ülkelerde FUSION ismiyle satış yaptığından crash testlerini bulamamış olabilirsiniz. bir tane örnek olarak size gönderiyorum.
 

Porsche

GALERİCİ
8 Eyl 2016
11,127
23,291
6,520
İstanbul
Marka
Zirai Traktör
Hocam ismini vermek istemediğim bir Renault bayisi bile Passat bu fiyata daha iyi dedi bana sana öyle söyleyeyim. Satış danışmanı yakın dostumuz olur.
 

kaan898

Asfalt Kurutucu
10 Eyl 2016
25
6
595
ben de talismanı ilk çıktığından beri takip ediyorum yabancı sitelerden ama sanki genel olarak biraz daha olgunlaşması gerektiği fikri çoğunlukta
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım