Reno grand scenic 1.5 dci priverlige

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emin32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emin32

Profesör
132
arkadaşlar aracı alalı 1 ay oluyor size biraz arabadan bahsedeyim öncelikle araç beklediğimden de geniş çıktı her koltuğun altında çekmece ayakların altında da gizli gözler var ( çekmeceler biraz küçük ama ayak altındaki gizli gözlere yangın söndürme tüpü boyunluk ilk yardım çantsı lastik şişirme aleti takoz araç çekmek için halat rahat sığdı 1 tane gizli göze artık siz düşünün) bagaj hacmi çok iyi bazıları 7 kişilik ama bizimki 5 kişilik araçta cam tavan var bir bölgesi açılıyor 6 ileri manual vitesi var almadan önce çok düşündük piyasada pek fazla yok falan diye ama aldıktan sonra her yerde görmeye başladık araç baya atak ilk kalkışlarda bile iyi gidiyor arabam 67,000 km de orjinal navigasyon dijital gösterge çift yönlü dijital klima aux cd ( usb girişi koymamışlar buna biraz hayret ettim ama bluetut tan bağlantısı olduğu için pek fazla gerek kalmıyor Araçta anahtarsız giriş anahtarsız çalıştırma var kart yuvası da koymuşlar ama onu neden koydukar pek anlayamadım aldığımız adam anahtarsız çalıştırmayı bilmiyormuş bizde şans eseri düğmeye bastık anahtar cebimizdeyken frane basın sonra star stop diye yazı çıktı dediklerini yapınca çalıştı :) araç uzaklaşınca kendi kendini kitliyor kitlemeyi unutmuşum riski yok aynaları kapatıyor motor kaputunu amarsitörlü yapmışlar o güzel olmuş artılarını sayayım
+ düşük yakıt
+ geniş iç hacim
+ bir sürü donanım
+ anahtarsız giriş anahtarsız çalıştırma
Eksi olarak pek fazla şey bulamadım artı olarak ta öyle yani araç 2010 a göre premium bir araç şimdiye görede yani çoğu araçta saydığım özellikler olmuyor :) benim aklıma bu kadar geldi sizin de bildikleriniz var ise paylaşırsanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...